Късметлии в кревата! Правим секс средно 5778 пъти в живота

4 г. след брака едва половината дами редовно се отдават на ласки
Обновена: 11 май 2018 07:11 | 10 май 2018 22:15, Екип на Dnes.bg
55
Късметлии в кревата! Правим секс средно 5778 пъти в живота
Снимка: flickr

Ако се питате как се представяте спрямо другите двойки в креватните занимания - дали ги изпреварвате с "една дължина" или изоставате в сексуално отношение, можете да откриете отговора в няколко проучвания, цитирани от в. "Дейли стар".

Допитване, направено от института "Кинси" например, показва, че младите хора на възраст между 18 и 29 години правят секс средно два пъти седмично.

Във възрастовата група между 30 и 39 години честотата на половия акт варира между един и два пъти в седмицата. Хората между 40 и 49 години се отдават на интимни ласки веднъж седмично.

Британско проучване сочи, че средностатическият жител на Острова посвещава 117 дни от живота си на секс. Това се равнява на 0,45 процента от отреденото му време на Земята.

Средният брой на сексуалните контакти, които хората имат през живота си, е 5778.

Допитване, осъществено сред близо 4000 читатели на в. "Дейли стар", показва, че 29 процента от участниците правят секс "няколко пъти" седмично. Около една четвърт (24 процента) "мачкат чаршафите" веднъж в седмицата.

Късметлиите, които упражняват "креватна атлетика" всеки ден, са шест процента. Пет процента споделят, че правят секс по няколко пъти дневно.

Проучване сред американци показва, че честотата на половите контакти намалява, след като партньорите "надянат" брачните халки. Според допитването само 48 процента от омъжените дами водят редовен полов живот четири години след сключването на брак. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
дедо преди 5 години
нещо не ми се връзва аритметиката им на тези-5778 пъти в живота ако приемем активен полов живот от 45 години значи по 2,5 пъти всяка седмица, май послъгват яко...
41
0
 
5
 
! Отговори
ЕРИК преди 5 години
Преди много, ама много години ,една колежка със значително по-голям жизнен опит от нас младите инженери ни казваше"Момчета давайте го по-кротко ,вие сте като отвързани.Трябва да занете ,че имате по един гюм за цял живот, и при всеки любовен акт изплисквате по една лъжичка.На стари години да не огребвате последните капки"Ние се изсмивахме и отговаряхме ,че когато почне да бие барабана в ушите и падне червената мъгла пред очите ,последното ,за което мислим са разни лъжички други прибори за хране
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Късметлиите, които упражняват "креватна атлетика" всеки ден, са шест процента. Пет процента споделят, че правят секс по няколко пъти дневно."Не разбрах защо да са късметлии.Късмет е, когато се чувстваш добре с това, което правиш и с човека до себе си. Което няма общо с количеството на сексуалните контакти. Количеството не означава качество.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая цифра надминава дори лъжите на Митьо-пищова.
38
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
оня да не е бил по жени де е в плевен някои батко а го е напипал без *** щото умен кмет е пратете го на село не става от него грам
37
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз па от 40г съм на сухо! Кат немаш кинти си никой и те тва го довлече префалената "демокрацията"...секс, ама друг път!
36
2
 
24
 
! Отговори
Стара статистика! преди 5 години
Последните проучвания сочат че днешните млади поколения в развитите държави са най асоциалните и правят най малко секс сравнено със цялата история на човечеството. Според мен това се дължи на "модерния" начин на живот, на лошата храна, на химията, и на технологиите. Игри, интернет, социални мрежи. Днешните млади са промити мозъци. Нямат жив контакт и дори вече не могат да общуват нормално.Гледам ги по заведенията или в парковете събрали се и всеки си гледа във смартфона. Жалка картинка.
35
1
 
11
 
! Отговори
ЕРИК преди 5 години
Няма какво да се заблуждаваме,хубаво нещо е секса,по-точно най-хубавото,особенно когато двамата партньори са в синхрон.Как човек да не даде всичко от себе си когато млада германка с топъл глас,прошепва в ухото ти "езос кристос",е тогава просто летиш от необяснимо чувство.Вярно ,че всичко това се случваше в младите ми години.Даже установих ,че чужденките гледат с добро око , ако кажеш,че си на море с родителите си.Щом аз смотаняка съм го преживял, то какво ли са преживели другите
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия бая са завишили цифрите ми се струва. Съмнявам се, че и по рно актьорите са толкова активни.
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не помня коя точно порно-звезда,каза в откровен разговор в някаква медия,че едва 28% от жените са сексуални,и с времето продължат да са си такива.Останалите 72% ,след раждането на първото губели почти всякакъв интерес.Е на кого да вярваме ? На статистици,или на професионалисти от бранша ?
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз и веднъж не съм го правил, а съм над 30 годишен мъж. Тия цифри за проститутките ли се отнасят?
31
2
 
13
 
! Отговори
пижо, пенда и дженда преди 5 години
според истанбулската конвенция секс между индивид от мъжки пол и индивид от женски пол е незаконен и ненормален. тази статия за какъв секс точно говори, статискита съобразена ли е с регулациите на Брюксел?!
30
3
 
28
 
! Отговори
Ръкодел Онанисян преди 5 години
Аз само за последните 5 месеца имам повече от 1983 полови контакта, е, по-голямата част от тях е с дясната ми ръка, но пак си е секс! Плочките в банята започнаха да ми викат - Тате!
29
0
 
16
 
! Отговори
Нашенец преди 5 години
Това прави около 115 пъти на година от 20 до 70-годишна възраст ако сме "среднисти" но ако сме "рекордьори",ще се наложи да го правим 150 пъти годишно- ако познавате жена,която да издържи на старческия ми нагон на такива години но да е красива и добра,запознайте ме веднага с нея!
28
4
 
3
 
! Отговори
зелената тиква преди 5 години
прави толкова на денонощия! да се слави името му!!
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако броим и чек..те трябваше значи до 30 да съм умрел.
26
2
 
17
 
! Отговори
бахмааму преди 5 години
Хубаво де,значи ,ако почнем на 15 и *** до 75 ,това са по 100 пъти на година!60 годин,на всеки 3 дни ***,баси кефа!Не познавам такива ора!И не съм женен,значи кат се ожена ,още по-зля!Нема да се женя!
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Секса е за престиж. За удоволствие ***.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм около 40-те и съм правил секс най-много 20-сет пъти.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
между 90 и 99 г. по колко пъти