Как той показва, че ви харесва според зодията? (I част)

Не са малко жените, които мислят, че мъжете не са особено сложни
12 май 2018 21:56, Анна Дантева
0
Как той показва, че ви харесва според зодията? (I част)
Източник: pexels.com

Не са малко жените, които мислят, че мъжете не са особено сложни. Що се отнася до емоциите им – те или ви харесват или не. 

Истината обаче е, че всеки човек е сложен и уникален сам по себе си, но все пак има някои общи характеристики, които се определят от зодиакалния знак, под който сме родени. 

В този смисъл, жените, които се чудят дали някой мъж ги харесва, може да потърсят някои признаци, които издават неговите предпочитания. 

Какво издава дали мъжът ви харесва според зодиакалния му знак? 

Овен

Мъжете от тази зодия живеят за състезанието и те ще се радват на възможността да се състезават за вашите чувства. 

Тъй като са честни и нетърпеливи обаче, мъжете от зодия Овен ще ви кажат направо дали ви харесват, така че ако това не се случи, значи не се интересуват.

Телец

Тези мъже обичат допира, така че, ако сложат ръката си около вас или хващат вашата ръка, това са физическите знаци, че ви харесват. 

Телците също имат много силно чувство за притежание, затова ще забележите, че той винаги иска да е сигурни, че сте добре и ще се чувства неудобно, ако споменавате други мъже или ако друг ви заговори. 

Близнаци

Тези мъже обичат да са сами и им харесва стабилният и ясен график. Тъй като те бързо могат да преминават от забавни и общителни към сериозни и замислени, са значително по-трудни за разгадаване.

Един начин да разберете дали мъж от тази зодия ви харесва, е, ако поеме инициативата и ви покани да излезете. Тъй като тези мъже обичат да бъдат сами и да се придържа към обичайния си режим, когато отделят време за вас, е много добър знак.

Целия материал четете на Tialoto.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари