Хора, преобразили телата си до неузнаваемост

Малцина обаче са тези, които успяват да открият мотивацията
13 май 2018 11:36,
20
Хора, преобразили телата си до неузнаваемост
Източник: reddit

Ако потърсите, в интернет може да откриете стотици статии за това как бързо да отслабнете и как да се откажете от пороците, като пушенето и пиенето.

Малцина обаче са тези, които успяват да открият мотивацията и енергията да променят телата, а заедно с тях и приоритетите си в живота.

Трябва да вярвате, че това е възможно и макар да изисква упоритост и постоянство, можете да преобразите себе си и да се превърнете в най-добрата своя версия.

За да ви го докажем, ще ви представим вдъхновяващи примери на хора, които успяват да победят лошите си навици и неузнаваемо да подобрят външния вид и живота си.

Може да ги разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Двете неща знания и спорт вървят ръка за ръка. Аз спортувам и инвестирам в знания. Много добре се чувства.
16
0
 
3
 
! Отговори
хахахахахаа.... преди 5 години
Ваууууу, това е Соломон Паси? нали
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14 може и с молив и d20, ама ако не станеш дебел, като з аначало, няма да ти се налага да сваляш толкова.
14
1
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
Не може ли с компютърната мишка, тя е под ръка така или иначе?
13
2
 
1
 
! Отговори
wqweto преди 5 години
Тоя ако си беше махнал татусите вместо да блъска, промяната щеше да е по-голяма. . .
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам идея - Вместо да ползвате ръката, за да вдигате гири, позлвайте я да ядете повече зеленчуци :)
11
1
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Много е хубаво че си решил да инвестираш в познанията, и мисля че това е перфектната инвестиция, но не забравяй че в един момент ще започнеш да работиш непрекъснато интелектуална работа и тогава или се сдухваш или започваш да спортуваш да разтовариш товара.Между другото в България именно тези хора са най дълго спортуващи в любителските спортове за съжаление другите по една или друга причина губят мотивация. А тука става въпрос за това да си ефективен в работата си .
10
0
 
10
 
! Отговори
Лека програма ... преди 5 години
100 кормени преси, 100 лицеви опор, 100 клека и по 10 километра всяка сутрин.Еко храни, сьомга и мноооого сок.Какво и фитнес следобяд. Никакъв алкохол, никакво висяне през нощите, никакво сладко !
9
0
 
2
 
! Отговори
QQ преди 5 години
И аз съм така, ама моето преди е неговот след ... ;(Май ще си тегля коршума.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей много разбирквоци тука бе :))
7
1
 
11
 
! Отговори
от 5 преди 5 години
А това да се спукваш от тренировки за кратко време когато започваш от нулата си е чиста глупост, това може да си го позволи някой които се занимава с това вече 5 години, но не и от нулата.А какво се отнася за времето, създадеш ли си навиците да тренираш редовно дори печелиш време защото освен че си добра физическа форма си и в добра умствена форма което ти позволява да си по адекватен през останалото време и спестяваш време.А като спортуваш вече говорим за години дори десетки години.Нормално е
6
2
 
8
 
! Отговори
До номер 3 Анонимен преди 5 години
Ми вие "умните" имате навика да правите генерални заключения със взаимоизключващи се понятия - или мозък или тяло.. ми може и 2те бе ***. Или като видиш хубаво тяло си казваш той тоя е ***, а аз с моето раздърпано тело поне съм умен.. ***. Мозъка е част от тялото и мисловните процеси са пряко свързани с притока на кръв, аре кат си много умен си направи сам изводите.
5
0
 
14
 
! Отговори
до 4 пецата преди 5 години
не съм любител на залата на нея гледам както казва Шарапова "необходимото зло" за спортна подготовка, но съм привърженик че всеки трябва да спортува това което му харесва.И съответно тялото му иска не иска е в спортна форма, не напомпана форма.А това е достатъчно.За 6 месеца целите може да бъдат , единствено да си създадеш навици да спортуваш и да не ти отнема много време това, т.е. да си подредиш живота така че да имаш примерно 4 пъти по един час тренировки на седмица.
4
3
 
21
 
! Отговори
ss преди 5 години
тоя на снимката е станал химик от класа
3
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само глупаците инвестират в мускули ... умните хора инвестират в познания
2
0
 
36
 
! Отговори
пецата преди 5 години
всеки който е тренирал някоя др година в залата знае че такова тяло се постига за години тренировки + релефа ще ти трябва много свободно време и труд както и много дисциплина, недейте да лъжете хората че е ей така влизаш в залата и сле 3-6 месеца ще изглеждаш така освен ако нямаш 3-4 хил лв за фарма
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Малцина обаче са тези, които успяват да открият мотивацията и енергията да променят телата, а заедно с тях и приоритетите си в живота."Ако преоритета ти в живота са плочките и стегнатия ти ***, то или си още в гимназията, или си модел, или имаш сериозни проблеми с преоритетите.Не казвам, че хубавото тяло е лошо, казвам, че ако имаш само хубавото си тяла, нямаш много :(