113-годишната Леси щастлива: Най-старата съм в САЩ!

Три от петте деца на американката все още са живи
14 май 2018 21:27,
6
113-годишната Леси щастлива: Най-старата съм в САЩ!
Снимка: БНТ

Делфин Гибсън беше на 114 години, когато се спомина в сряда в град Хънтингтън, щата Пенсилвания. Сега начело на класацията за най-възрастен жител в САЩ е на 113-годишната Леси Браун, която живее в предградие на Кливланд, предаде Асошиейтед прес.

Върлайн Уилсън - дъщеря на дълголетницата, която е на 88 години казва, че думите на майка й били: "Това е добре", когато узнала, че тя вече е носителка на рекорда.

Наследницата на Браун е едно от трите живи деца, били са пет. Тя разказва за навиците на родителката си, като признава предпочитанието й да спи през повечето време.

Още по темата

Леси Браун е родена през 1904 година в Атланта и се е преместила в Кливланд, когато навършила 18 години. Омъжена е и се радва на над 50 внука, правнука и пра-правнука.

Членовете на семейството обясняват дълголетието на своята майка и баба с това, че похапвала по един сладък картоф всеки ден до 110-годишната си възраст, БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
31
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Да'с гюууд... *** отговора... По-добре животът ти да е бил като филм на Ч. Чаплин с хепиенд... Моят досега е екстра въпреки невероятните трудности и !***?%$$?*(($%?! моменти преживени... ;)
5
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Американ 4В Америка на *** и викат "афро-американци" (African Americans).У нас по аналогия, вместо объркващото "роми", да им викаме "индо-българи". Прочетох го някъде и ми хареса. А, и би било политкоректно. Така, де! :)
4
0
 
35
 
! Отговори
Американ преди 5 години
В Америка *** или умират сравнително рано, или се 'консервират' и живеят като тази баба. Повечето столетници+ са черни баби.
3
0
 
36
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Гълтат гълтааааат ... не ни баламосвайте с сладки картофи и т.н Цял живо пият жус от фонтана на живота
2
0
 
42
 
! Отговори
бай Митю преди 5 години
Един сладък картоф на ден според британските учени е равностоен на една ракия . На път съм значи да стигна леля Леси.
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито! Дайте й да бере памук!