За тези зодии спорът е като спорт. Те са?

Вижте кои обичат да бъдат в конфликтни ситуации
15 май 2018 21:55,
5
За тези зодии спорът е като спорт. Те са?
Източник: pexels.com

Мнозина вероятно биха определили себе си като сравнително спокойни и прибягващи към спор само в краен случай. Само ако някой ви се подиграва и ви предизвиква до краен предел. Те бягат далеч от всякакви конфликтни ситуации. 

Има и такива хора обаче, които просто обичат да спорят. 

Зодиакалният ви знак може да определи до каква степен се склонни да навлизате в спорове. Представяме ви 3 от зодиите, за които това е като спорт. 

Лъв

Лъвовете са склонни да приемат всичко твърде лично. Освен това, за тях е трудно да се справят със ситуации, при които нещата не се случват по техния начин. 

Това са две предпоставки, които могат да ги предизвикат и те да се впуснат в спор. Вероятно ако биха могли да погледнат на ситуациите от друга перспектива, ще ограничат споровете. Това обаче трудно може да се случи. 

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
anonim4o преди 5 години
Nqma kakvo da ti kaje brat
3
0
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Како Димитринке;аз ако съм на теб, цял ден ще пиша в форумите и ще правя забележки на хората пропуснали дори и без да искат някаква минимална грешка ,наричайки ги НЕГРАМОТНИ.Отделно бих вметнал ,че всъщност хората коЙто няма да разберат написаното са малко,включително и Ти.А това че тук има тема на разговор ,която ти не си засегнала по никакъв начин,а само си решила да се заяждаш за една буква не го виждаш.Ами ето заради такива като теб биват провокирани хората като мен.А ти коя зодия си?
2
4
 
0
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Стамен, най-напред добре помисли какво ще пишеш, напиши го ясно, за да разберем какво точно искаш да кажеш, и чак тогава пиши. Не е лошо да научиш и правописа. ЗодиИ. А не зодиЙ. ОК?
1
0
 
5
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Госпожице Анна Дантева ,когато пишеш за зодийте,позовавай се на сигурни източници,а не само да копирате и да давате препратка към друг сайт.Що се отнася до Лъва;пригоден да се адаптира и напасва във всяка една ситуация,независимо дали става по неговият начин или не.Аз съм тази зодия и повярвай ми пишат глупости на поразия.Намери хора от следните зодий опознай ги и ще разбереш,че нещата които пишат не са адекватни.