Това са най-големите реалисти сред зодиите

Тяхната преценка изобщо не се влияе от пристрастия
16 май 2018 19:15,
4
Това са най-големите реалисти сред зодиите
Източник: pexles.com

Реалистите търсят истината, дори когато тя е причина да се чувстват неудобно. Реалистите са практични, нетактични, обективни и тяхната перспектива не е изкривена от пристрастие.

Както в повечето случаи, астрологията е добър наръчник за разкриване на най-добрите и най-лошите личностни черти. И независимо дали хороскопът го казва директно, има някои зодии с реалистичен поглед, които не виждат света през розови или сиви очила.

Реалистите определят своята гледна точка спрямо нещата, които всъщност се случват, а не спрямо това, което те искат или се надяват да се случи. За тях по-важни са действията. 

Кои са най-големите реалисти в зодиака?

Водолей

Водолеите могат да погледнат ситуацията ясно и да разберат точно какво се случва. Когато другите хора отхвърлят съветите или предупрежденията им, обикновено бъркат. Това е постоянна битка, в която се опитват да не изкрещят: "Казах ти"“ всеки път, когато са били прави.

Кои са останалите реалисти четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма "бели" Скорпиони.Точно скорпионите НЕ са никакви реалисти. Прикритите и потайни хора не са реалисти. Скорпионите винаги имат някаква своя истина, която е пречупена през егоизма, личния интерес и жестокостта им към другите, и през призмата на снизходителността им към собствените им грешки.Постоянно хвалите Скорпионите. Никаква обективност в тия статии.
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До азСкорпионите се делят на "черни" и "бели". На това се дължат различните мнения относно Скорпионите.
2
4
 
6
 
! Отговори
аз преди 5 години
Какво е вярно за скорпионите??Те не лъжат някога, за да се почувства о-добре, те лъжат за да се почувства човека по-зле. Те въобще не обичат да гледат истината в очите, защото са най-големите маниполатори, злосторници, лъжци и злобари! Така че-грешна ви е статията!
1
4
 
1
 
! Отговори
За СкорпионитеЕвярно преди 5 години
За Рибите - донякъде. Някои от тях си въобразяват разни неща и стигат до пенсионна възраст,като очакват да им се случи това, което според тях им се полага. Но не си дават много зор със свои сили да постигнат някои от бляновете си.Не познавам много Водолеи, но знам един, за когото понякога се питам дали е с всичкия акъл.Висшист е, не е глупав, но си измисля разни истории, в които той е главен герой и така се вживява, че май наистина забравя кой е всъщност.Неколкократно си изпати,обвинен в измама