Кои са емоционалните садисти сред зодиите?

Те много обичат да манипулират останалите
23 май 2018 22:40,
21
Кои са емоционалните садисти сред зодиите?
Източник: pexels.com

Колко извратено би било да се радвате на чуждата болка? Емоционалните садисти са хора, които се радват на чуждото нещастие, те обичат да си играят с емоциите на останалите и да ги манипулират.

Е, някои зодии сравнително точно отговарят на това описание, но не е задължително всички техни представители да бъдат такива, разбира се.

Все пак астрологията може да ви насочи и за тези черти от човешкия характер.

Вижте кои са най-големите садисти сред зодиите.

Овен

Макар да е вярно, че родените под този знак обичат преследването, разбирате, че си имате работа с емоционален садист, когато интересът им към вас значително се повиши, щом станете безразлични или се готвите да се разделите с тях.

Ако вече не сте в техен плен, те изпитват нужда да поправят тази грешка. Тук не става дума за любов, а за контрол и Овните не се интересуват, че ще ви наранят в целия процес.

Кои са другите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Истински преди 5 години
Глупости.. заблуди!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В случая ти си емоционален садист под всяка статия говориш за тази жена"феминистка". Забрави я! Намери си друга! Тя познавали те въобще, че така тормозиш.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15Какво защитаваш това емоционално садистично животно.
13
1
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Ти си Телец нали !
12
3
 
3
 
! Отговори
ако го предадеш! преди 5 години
До Аз 8Козирогът не е садист. Той никога няма сам да ти причини неприятности, няма да те вкара в беля. Друг е въпросът, ако някой ти ВНУШИ, че Козирогът ти е създал неприятности. Козирогът си следва целите и мечтите, ако и ти имаш същите цели, ще е с теб, ако се опиташ да го манипулираш или използваш, ще те игнорира, но няма да отмъсти. Обаче потърсиш ли го СЛЕД като си го ПРЕДАЛ, няма да ти помогне. Оправяй се сам! Затова изглежда жесток.Той не наказва, не отмъщава, не пречи, но НЕ ЗАБРАВЯ.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно Скорпионът не гледа другите в очите. Той се крие, говори мило, учтиво, но... Манипулира и използва някой друг да му свърши черната работа, никога не бърка сам в огъня. Може да държи другите в заблуда, но се издава сам. Има две черти в характера, които го издават- нетърпението му и гледането в земята. Разбера ли, че някой е Скорпион, прекратявам всякакви контакти с него, дори не го поздравявам.Овенът е използвач- емоционално и материално, без скрупули. Дори към родителите и децата си.
10
2
 
2
 
! Отговори
9999 преди 5 години
Козирога е пресметлив и целеустремен!Понякога изглежда садистично,но не е садист!Просто е праволинеен!При Стрелеца нещата са други,той е себелюбив далавераджия,който използва и захвърля!Много суетен и неморален!По това си прилича с Близнаците!А Овена винаги е прав,и все другите са криви!Много енергичен,и иска всички да го слушат!
9
6
 
0
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Те може и кръвта ти да изпият, ако им се дадеш! Скорпион съм. Не съм садист, не пия кръв.... Имам, обаче, една отличителна черта в характера си, която ме спасява от такива хора. Гледам ги в очите! Остро и пронизващо... И ги обезоръжавам! Винаги работи този начин. Не им говорете! Не стойте с гръб към тях! Гледайте ги!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво искаш от тази жена. Денонощно я тероризира! За влияние и обсебване, обида нали си наясно, колко ще ти дадат. Защо я обсебваш защо я тероризира!? Тя познава ли те въобще!? Какво искаш от тази жена!?
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя ако те чете ще се видите в съда. Нали се сещаш че емоционално си я накърнил по достойнство и чувства и не е в сайта да се защити. Ще плащаш, като поп за обида над личността. Ще ти направи като те върне в първи клас с отворено досие. И ако има едно провинение щще те разсипе. Ти си я обсебваш всеки ден със зословеното си по неин адрес, а тя сигурно не знае. За обсебване и тормоз 10 години за обида 2 години. Така ще ти ги лепене че ще се чудиш откъде ти е дошло. Спри да я тероризираш!
6
0
 
2
 
! Отговори
Библията преди 5 години
Матей 7:16-1816 По плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни или смокини от репеи ?17 Също така всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове.18 Не може добро дърво да дава лоши плодове или лошо дърво да дава добри плодове.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствените емоционални садисти са зодия феминистка. Такива са за доживотен затвор. Поне. Строг режим и изолация.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До, 4Ако си човек естет да виждаш в детайли и дълбочина. Виж колко секс, любов страст нежност има в нея. Невероятно излъчване нещо загадъчно. Чар.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-големия садист е козирог след него стрелец. Садистични са.
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирог и Стрелец!
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Daaa, skorpiona!