Кога е моментът да се ожените според зодията?

Какъв е вашият подход към брака, ако вярвате в зодии, вижте!
24 май 2018 22:41,
10
Кога е моментът да се ожените според зодията?
Източник: pexels.com

Астрологията може да ни информира донякъде как всеки човек, според зодията си, минава през живота и как точно направлява съдбата си. Това важи с особена сила, когато става въпрос за формиране на различни отношения.

Ако мислите за брак или знаете, че искате да се омъжите/ожените един ден, има различни етапи, през които ще преминете, обмисляйки сватбата си и именно те зависят от вашия зодиакален знак.

Разбира се, има хора, които нямат интерес към брака, но и те някой път стигат до него, по различни причини. Като цяло различните знаци подхождат по различен начин към въпроса за вдигането на сватба.

Някои вярват, че трябва да са постигнали успешна кариера, преди да могат да споделят живота си с друго човешко същество. Други третират брака като свое собствено приключение и са по-отворени да го направят спонтанно.

Какъв е вашият подход към брака, ако вярвате в зодии, четете по-долу:

Овен

Хората от тази зодия са готови да се оженят, едва когато са изпробвали всеки друг вид или стил на общуване и вече са се отегчили от тях. За един истински Овен, бракът е нещо, което трябва да се случи импулсивно. Този огнен знак не се страхува от хаос в живота си. Затова дори и бракът да се окаже грешна стъпка, той няма да се уплаши.

Телец

За всеки Телец важи правилото – той/тя няма да сключи брак, преди да се почувства сигурен във финансов план. Представителите на тази зодия вярват, че не може да се изгради здраво и щастливо семейство, ако съпрузите нямат финансова стабилност. Затова Телците не бързат да се женят и всъщност са по-склонни да изчакат най-точния момент.

Близнаци

Ако един човек от зодия Близнаци иска да се ожени, той започва да прави планове за сватба, веднага щом си намери постоянен партньор, който също да харесва идеята за брак. Близнаците показват своята любов и привързаност, чрез действия. За тях е важно да участват активно в процеса на планиране на сватбата, в противен случай може да се разочароват от нея.

Рак

Ракът няма да се ожени, докато не е убеден, че връзката го задоволява емоционално. Ако той има и мъничко съмнение в сериозността на своя партньор, сватба няма да има. Обикновено представителите на тази зодия преминават през няколко връзки, които не са били това, от което са се нуждаели, преди да открият човека, с когото да са готови да изградят общо бъдеще.

Лъв

Хората от тази зодия се женят, когато си намерят партньор, който да ги цени достатъчно. Лъвът се нуждае от половинка, която да му показва любовта и подкрепата си. Той няма да сключи брак, ако не се чувства обичан и уважаван. Ако Лъвът започне да мисли за сватба, това е и защото е открил партньор, който го насърчава да показва най-доброто от себе си.

Дева

Девата няма да се ожени, докато не се почувства добре по отношение на кариерата си. За тези хора решението да сключат брак е свързано пряко с конкретните цели, които са си поставили за себе си и живота си. Те действат внимателно – стъпка по стъпка. Ако вече са постигнали успех в работата си и смятат, че вече им е време за семеен живот, те започват да мислят за сватба.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: бракзодияхороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Библията преди 5 години
ИСАЯ 8:1919 И когато ви рекат: Допитвайте се до запитвачите на зли духове, И до врачовете, които шепнат и мърморят, 'отговорете': Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог? ' Ще прибегне ли' при мъртвите заради живите?
8
0
 
1
 
! Отговори
Истински преди 5 години
Да, не сме зодии! много измами..
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момента в който трябва да спрете да пишете пълни глупости според зодията е настъпил.
6
4
 
4
 
! Отговори
не сме зодии преди 5 години
не сме зодии
5
3
 
2
 
! Отговори
лъжете преди 5 години
не ни обърквайте
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Ти кой от всички си?
3
1
 
4
 
! Отговори
Познай зодията ми преди 5 години
Хайде да сключим брак-сделка, който да бъдеоще един градивен елемент във връзката ни! :))))))))))))))))
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не сме зодии
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз искам се омъжа за мъж