Трикът на Кейт Мидълтън да не засенчва другите

Ето как тя дава нов живот на старите си дрехи
24 май 2018 11:43, Теодора Драгоева
15
Трикът на Кейт Мидълтън да не засенчва другите
Снимка: Reuters

Ако си мислите, че Кейт Мидълтън се беше изтупала в нов тоалет за сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл – лъжете се. Херцогинята на Кеймбридж се появи с палтото на Александър Маккуин, което беше носила два пъти преди това.

Причината съпругата на принц Уилям да се появи с не особено впечатляваща, носена дреха на сватбата на годината, не е че тя няма време да си избере нов тоалет от грижи по трите си невръстни деца.

Оказва се, че Катрин е решила да носи стари тоалети на всички сватби, на които е поканена, само и само да не открадва вниманието от булката. Сменя само бижутата и аксесоарите си.

Кейти има и едно друго любимо палто, в малко по-тъмен цвят екрю, с което се появи на венчавката на Лора Паркър Боулс през 2006 година, а после извади от гардеробната си за втори път за сватбата на Зара Филипс и ръгбиста Майк Тиндъл през 2011 г.

Явно Кейт знае силата си да привлича интереса на медиите с дрехите си и затова, по кралски, гледа великодушно да не го прави, особено когато не е редно да се превръща в център на вниманието.

Още снимки на Кейт вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
24
 
! Отговори
Гери преди 5 години
И чувал да облече,пак ще е най-красивата.Никой не ви е виновен, че има пари и че е хубава.Не завиждайте!
8
1
 
24
 
! Отговори
Любица преди 5 години
" В доброто общество роклите остаряват след един месец каза той с усмивка. А в София има и жени, които не обличат никога една и съща рокля два пъти." - откъс от романа " Тютюн"
7
3
 
35
 
! Отговори
ined преди 5 години
Носено било "цели" два пъти преди това? Ужаст направо. Ами какво да кажем за хората дето карат с едно палто десет и повече години?
6
5
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ама си го прочела.
5
12
 
19
 
! Отговори
Royalty преди 5 години
Мдааа. колко благородно от нейна страна- да носи старите си дрехи, обличани само два пъти! И за какво ни занимават с тези кралски ***, не ми е ясно!? По тях да си сверяваме часовниците ли? Да годят да се гръмнат!
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много важна статия-трябва да се прочете от целокупния български народ.Може и някоя матура да се измисли:"Тоалетите на принцесата Кейт Мидълтън".Ще е радост за седмокласничките да се изявят на тая тема.
3
2
 
14
 
! Отговори
една преди 5 години
Защо пример от 2006 г. тя тогава не е била омъжена и никой не е знаел за нея?
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава, арна , красива кобила и под скъсан чул се вижда! )не е като некои други ..."нашумели" "крастави кобили" в последно време )
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко интересна статия! Впечатлен съм.

Спонсорирани публикации