Рекорд! Британка чака 21-ото си дете и продума: В шок съм!

Майката е на 43 години, ражда за първи път на 14
Обновена: 30 май 2018 21:31 | 30 май 2018 21:00,
63

Сю с Арчи - 11-ото момче и уж последното дете в семейството Снимка: Instagram

Виж други галерии »

Най-голямото семейство във Великобритания ще се увеличи още, след като майката Сю Радфорд обяви, че чака 21-ото си бебе, съобщи в. "Дейли мейл".

Бебето ще е момиченце. Г-жа Радфорд обяви голямата новина с видеопослание в YouTube. Тя роди предишното си бебе през септември миналата година и се зарече, че Арчи, който е единадесетото момче в многодетната фамилия, ще е последното.

Още по темата

"Ние сме просто в шок" - добавя г-н Радфорд, която е на 43 години, а съпругът й Ноел - на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър. Запознават се, когато Сю е на седем години.

Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едва на 14. Решават да задържат бебето, защото и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години. Едно от децата им е мъртвородено, но то "още е част от семейството".

Семейството получава детски надбавки от 170 британски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават около 300 лири и много внимателно планират всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири, съобщава БТА.

В списъка им за пазар дневно са са 9 литра мляко, 3 литра сок, три кутии зърнени закуски. Семейството има специални договорки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци.

Всеки ден пускат по девет перални и използват по четири ролки тоалетна хартия. Сю и Ноел вече имат три внучета от дъщеря си Софи. Те живеят от 11 години в голяма къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Ей тва е бела жена беее доживех.Ей така требе белите с по 23 деца !Само нтака светът ще дръпне напред.И този момент идва!
40
0
 
1
 
! Отговори
сс преди 5 години
абе този лекар да не е гинеколог и да си взема за вкъщи работа?
39
0
 
2
 
! Отговори
сс преди 5 години
а казвате че няма глобално затопляне, гледайте колко на север ходят вече щъркелите.
38
0
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
И колко от пълнолетните им деца са с висше образование или учат такова?В ера на технологии, автоматизация, роботизация има и обществото нужда от повече ниско интелигентни, ниско образовани, ниско квалифицирани ?
37
0
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
тапа с катинар.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смяяятаййй.... caaalculate...
35
3
 
19
 
! Отговори
марсианец преди 5 години
Пренаселихме я тая планета.
34
1
 
25
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Ето така с еправи, братя и сестри, българи;))) И няма нито едно черно! Лошото е, че и аз не мога да ви дам такъв пример, в тази посока;)))
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
голямото чудо, наште братя у маалата на 45 имат пра-пра внуци.
32
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти представяш ли си какъв организъм има тази жена, за да откърми 21 бебчета. Браво.
31
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжа й тъкмо започне да ... и тая пак надула корема. Баси късмета
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англия има добра социална система.
29
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щастливо семейство. Всички хубави дечица. Да са живи и здрави !
28
3
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
До Анонимен 19 Тази жена е осъзнала, че призванието и е да продължи живота на белтъците. А наша Корнелия иска премиер да става.
27
2
 
7
 
! Отговори
Пекар преди 5 години
До ГoшуПримера за рекламата не е особено коректен, а за това колко взимам аз като емигрант и колко взима англичанин пекар, ами едно и също, не ни делят на наши и чужди. Иначе съм се стегнал, да не си помислиш нещо друго.
26
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Къде прочете,че е закупена къщата?Била е дом за възрастни хора ,значи е държавна собственост.В такъв случай им е предоставена от държавата.И за разлика от палячовци като теб,аз съм български националист.И военният дълг съм си отбил 18 месеца в казармата,не съм емигрирал,плащам си данъците тук и има три деца.Бели българчета.Ама политиците национални предатели не им дават и 1 стотинка помощ.А дават на ромите.
25
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само се чудя едно - как така е била изненадана жената, че пак е бременна?! Не е ли схванала най-после (след като и се е случвало 21 пъти вече), как стават тези неща и как може да НЕ се случат, ако не искаш?! И че дори да навлизаш в критическата има шансове (макар и малки) предвид факта, че си така продуктивенИначе нека са живи и здрави и децата им също и да ги радват !
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Във Великобритания им дават големи социални помощи плюс безплатни жилища.А тук получаваш среден пръст."Само че къщата, в която живеят, са я закупили преди 11 години, 240 х. лири. Средния пърст е за хейтърите националнихилисти.
23
0
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ПекарАма ти си емигрант, знаеш ли колко дават на англичаните пекари, още повече той може да е майстор пекар, и зависи къде бачкаш. Един в рекламата може да взима 1000 на месец, друг 20 000. Айде моля ти се, стегни се.
22
2
 
21
 
! Отговори
Пекар преди 5 години
Изречението за размера на детските, както и за заплатата на бащата пекар не присъства в оригиналната статия, освен това е нереално грешно. По стечение на обстоятелствата съм пекар в Англия и заплатата ми е по скоро 19000, а не цитираните 50. Едва ли някъде в цяла англия има 50 хиляди годишна заплата за пекар, защо пишете откровени лъжи не ми е ясно. По темата, да са им живи и здрави всичките 21 деца!