Скорпион, риби, телец – най-отмъстителните зодии

Има хора, които са много по-отмъстителни от други
Обновена: 14 юни 2018 18:39 | 14 юни 2018 18:22, Иванка Гъркова
47
Скорпион, риби, телец – най-отмъстителните зодии
Pixabay

Факт е, че отмъщението, когато се направи правилно и сурово, е едно от най-удовлетворяващите чувства в света. Също така е факт, че има хора, които са много по-отмъстителни от други и това често зависи от техния зодиакален знак. 

Ето и кои са четирите най-отмъстителни зодиакални знака, с които трябва да бъдете особено внимателни:
 
1. Скорпион
 
За никого не е изненада, че хората от зодия Скорпион са най-отмъстителни. Ако вбесите човек от този знак, най-добре напуснете града или поне променете адреса си и задължително си вземете голямо, страшно куче, което да ви бъде бодигард. Ако сте предали Скорпион или сте го накарали да страда, не ви чака нищо добро, все пак той има отрова в опашката си. Този човек ще се превърне във ваш смъртен враг до края на живота ви и дори да не може веднага да ви отмъсти, със сигурност ще си направи пъклен план как да ви го върне тъпкано в обозримо бъдеще.

2. Риби
 
Рибите може да изглеждат невинни, състрадателни и добри, но тяхната крайна чувствителност е нещо, от което трябва много да се пазите. Ако нараните умишлено човек от тази зодия, ако го засегнете ненужно, вие сте обречени – рано или късно очаквайте нож в гърба. Рибите не са така прецизни в отмъщението си като Скорпионите, но все пак помнят лошото завинаги и ще намерят начин да си го върнат. Може да минат години след като сте се отнесли зле с човека от тази зодия и изведнъж да разберете, че той е причината, поради която са ви съкратили наскоро от работа.
 
3. Телец
 
Подобно на хората от зодия Скорпион, тези от зодия Телец, също имат репутацията на много злопаметни същества. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
като ви видя ,,аз ще ти кажа аз на тебе,, ,,така онака така а моуте права,, ,,аз съм в правото си,, ,,ти ще видиш,, ,,псувня,, прощавай бе човек ти се тормозиш не тези дето те тормозят нека се тормозят че не се тормозиш ами прощавай им хахаха
14
8
 
5
 
! Отговори
Бог е Милостив преди 5 години
един скромен съвет прощаваш и тичаш напред прощаваш докато като видиш тези хора не изпитваш нищо лошо тогава наистина си простил за да сте добре
13
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правиш ти на котенца. Като ти фрасне една десна ла,па лъва и си нокаут. В рибешката глава няма никой не се иска много. Рибите са много конфликтни хора. Способни са да предизвикат революция, да викнат танковете и да натръшкат хората със спин.
12
5
 
0
 
! Отговори
Аз съм,Който съм преди 5 години
прощавам има кой да отмъсти за мен Аз съм Отмъстителя така че не на злопаметност пускам всички с прошката си към хората но не им отплащам има кой
11
5
 
7
 
! Отговори
Истински преди 5 години
и си вярвате на написаните измислици и това си е.. :(
10
5
 
20
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Дева може да ти разкатае животеца толкова тихомълком, невидимо и манипулативно, че 3 прераждания да не може да се освестиш :-)
9
5
 
1
 
! Отговори
тежести оф преди 5 години
мазните са най гадната зодия зодия мазен е такива като ги видиш не им обръщай внимание не заслужават оф колко от тези можеш понесеш като дигане на гири да стигнеш до 85 кг да можеш понася колко напрежение можеш да понесеш 5 25 50 80 кг колко мускули в живота така се правят да устош и дигнеш гадорията на гадните злонамерени хора техните лъжи глупости тъпота злонамереност подигравки думи проклинане иначе сме добри хора не отмъстителни някой като ти бие шута не му отмъщавай оф дигане на тежести оф
8
12
 
16
 
! Отговори
Риби преди 5 години
Не дразнете рибката за да не видите как се превръща в огромна акула. Много злонамерени вече си платиха. Има още няколко на които съм набрал от 2000-та година. Много обичам да се разправям с агресивни лъвчета, правя ги на котенца.
7
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпион ,риби и стрелци са най качествените хора като цяло .Завиждат им и им правят номера ,а от тях се иска да си трайкат тъй ли .
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодиите са *** има рибоци и рибоци, лъвове и лъвове.
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намирате рибата и я правите на рибена супа. Намирате скорпиона и го правите миди с ориз.Съкрати ли са ви от работа? Глад за рибата и тъмнина. Скорпиона ви манипулира? Да му е мъчно докато стане човек.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм рибок и никога не съм искал отмъщение.
3
10
 
15
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Прав си за Рибите пич,имам познат от тая зодия и е брутален лъжец и лицемер. У дома се прави на невинна дущичка, а навън пие,дрогира се, спи с мъже и жени и никога за нищо не е виновен. чувството за вина му е изкоренено тотално,роден лъжец и изманик без никвви скруполи.
2
15
 
15
 
! Отговори
безскрупулни преди 5 години
Скорпиона не е нужно да го засегнете или предадете. Той ще ви създаде страшно много неприятности, дори и нищо да не сте му направили. Достатъчно е, че се познавате. Той ще започне с мръсотиите от първата секунда на познанството ви. Ще ви гледа в очите, ще ви говори напевно и в същото време ще ви копае гроба. Когато го питате защо го прави, той ще отрече- направил го е друг. Скорпионът винаги се крие зад нещо или някого. И ще ви лъже без да му трепне окото.
1
18
 
18
 
! Отговори
видял и преценил преди 5 години
Много долна и хлъзгава зодия е рибата. Мрънка постоянно каква жертва е и колко е прекарана,никога вина няма за нищо. Лъже и краде без да му трепне окото и го прави с физиономия на ангелче миличко и невинно. Най-долната зодия са тези хора,