Скорпион, риби, телец – най-отмъстителните зодии

Има хора, които са много по-отмъстителни от други
Обновена: 14 юни 2018 18:39 | 14 юни 2018 18:22, Иванка Гъркова
47
Скорпион, риби, телец – най-отмъстителните зодии
Pixabay

Факт е, че отмъщението, когато се направи правилно и сурово, е едно от най-удовлетворяващите чувства в света. Също така е факт, че има хора, които са много по-отмъстителни от други и това често зависи от техния зодиакален знак. 

Ето и кои са четирите най-отмъстителни зодиакални знака, с които трябва да бъдете особено внимателни:
 
1. Скорпион
 
За никого не е изненада, че хората от зодия Скорпион са най-отмъстителни. Ако вбесите човек от този знак, най-добре напуснете града или поне променете адреса си и задължително си вземете голямо, страшно куче, което да ви бъде бодигард. Ако сте предали Скорпион или сте го накарали да страда, не ви чака нищо добро, все пак той има отрова в опашката си. Този човек ще се превърне във ваш смъртен враг до края на живота ви и дори да не може веднага да ви отмъсти, със сигурност ще си направи пъклен план как да ви го върне тъпкано в обозримо бъдеще.

2. Риби
 
Рибите може да изглеждат невинни, състрадателни и добри, но тяхната крайна чувствителност е нещо, от което трябва много да се пазите. Ако нараните умишлено човек от тази зодия, ако го засегнете ненужно, вие сте обречени – рано или късно очаквайте нож в гърба. Рибите не са така прецизни в отмъщението си като Скорпионите, но все пак помнят лошото завинаги и ще намерят начин да си го върнат. Може да минат години след като сте се отнесли зле с човека от тази зодия и изведнъж да разберете, че той е причината, поради която са ви съкратили наскоро от работа.
 
3. Телец
 
Подобно на хората от зодия Скорпион, тези от зодия Телец, също имат репутацията на много злопаметни същества. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
3
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 5 години
ТАКА ,ЧЕ НЕ МИ РАЗПРАВЯЙТЕ ,ЧЕ ТЕЗИ ТРИМЦАТА ( ЗОДИИ) СА СВЕСТНИ И ПОЧТЕННИ....
34
3
 
4
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 5 години
ВОДОЛЕЙ,ДЕВА И СКОРПИОН.....ПО-ДАЛЕЧ ОТ ТЕЗИ....МАНИПУЛАТОРИ,ИНТЕРЕСЧИИ,НАГАЖДАЧИ И ИЗПОЛЗВАЧИ....КОГАТО ВИДЯТ ,ЧЕ НЕ МОГАТ ПОВЕЧЕ ДА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ,НАПРАВО ТЕ РАЗКАРВАТ ОТ ЖИВОТА СИ НАЙ-БЕЗПАРДОННО КАТО ХВЪРЛЯТ ЦЯЛАТА ВИНА ВЪРХУ ТЕБ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕУДАЧИ,КАКВОТО МЕЖДУВПРОЧЕМ СА ПРАВИЛИ И ПРАВЯТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ..КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ (БУКВАЛНО )ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО...СКОРПИОНИТЕ СА МНОГО..МНОГО ЗЛОПАМЕТНИ И ГОНЯТ КАРЕС ДОКАТО СА ЖИВИ...
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм риба и да ви кажа честно, проблемът на тази зодия е човещината, добротата и прекалената отдаденост. В един момент се чувстваш обиден, защото просто хората не са такива и това не е нормално, но от моя страна. Но не мога да се променя. Но истината е, че когато някой се изгаври "не си оставям коня в реката". Рибата е събирателен образ на всички зодия, като последна такава. Добри ли сте с риба, само добро ще видите. Но кажат ли Не, няма връщане.
32
8
 
4
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Всъщност скорпионите никога не биха направили нещо такова ... най-голямото "отмъщение" на един скорпион е да ви избягва и да спре да ви говори . Той се вбесява рядно но като напада , напада рязко но както се вбесява така и бързо му минава . СКОРПИОНИТЕ СА ЧУДЕСНИ СЪЩЕСТВА (Казано от късноноемврийски скорпион🙂)
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-отмъстителното същество за мен е козирогът!Години ще чака, за да ти натрие носа за нещо маловажно, което обаче е засегнало отворкото-циция до дъното на празната му душа.А за Овена какво да кажем - злобен комплексиран въздухар без капка мозък, който ще ореве целия свят колко е онеправдан, особено зарязан от гадже е грозна и злобна гледка. В състояние е да убие човек, за да си начеше крастата. Много психопати са от изброените 2 зодии.
30
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешно е как обясняват, че ако ядосаш скорпион трябвало да напуснеш града. Да си се ядосва колкото си иска и да си беснее. Така се самоизяжда, а те са специалисти в това отношение. Хич и не се интересувам от глупавите им интриги. Просто ги избягвам. Когато разбера, че някой е скорпион просто не го допускам до себе си. Скорпион трудно може да има истински приятели. Точно защото когато не му изнася ги напада. Иначе се правят на циркаджии, за да привлекат внимание.
29
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпионите са най-злобните същества, хората които са писали преди мен ги описват абсолютно точно. Най- добре е просто никога да не сте познавали такива хора. Могат само да ви създадат проблеми от нищо, от завист, злоба...Винаги насъскват други хора срещу вас, за да си мислите че всъщност другите са лошите и са срещу вас. Пазете се и си отваряйте очите на 4.
28
5
 
1
 
! Отговори
гневен човек не преди 5 години
живоъа е това търпиш несправедливо отношение дигаш гири като прощаваш не от гняв спотаен бля бля не
27
2
 
0
 
! Отговори
не ме интересуват преди 5 години
и посредниците им също не настъпвай *** че мирише някои хора се чудят как да изпъкнат никой не ви забелязва бе никой не ви отчита в датчика си за уважително отношение но бг така се уважават не сме в детската градина пораснете бюрократи бг не
26
7
 
0
 
! Отговори
лигави с лиги не преди 5 години
моята плюнка е по важна от плюванията на *** и пульо дето от това живеят да плюват без причина няма кой и плюнката да си сложи на няко животни не хора не заслужават плюнката ми бг бюрократи не
25
5
 
7
 
! Отговори
Странно преди 5 години
как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки! :(
24
3
 
1
 
! Отговори
паник бутонджии не преди 5 години
я съм зодия кавгаджия като на мене ми е зле и на другите да им е зле все нещо им е криво или крив ами свалете си очилата да виждате ясно не мазни изкази лъжи аман от търтеи с претенции на които им е крив света българите са злобни за българките спор няма езавел/манипулативна жена окулт вещица/ и ахав/мемушав цар дето слуша езавел/ защо защото така не прави нищо и се отърва от отговорност мазница и мазен модела бюрокрацията бг не
23
3
 
8
 
! Отговори
ВОДОЛЕЙ преди 5 години
Аз съм февруарски Водолей, но имам много малко общо със зодията си...1. Водолея както го описват е общителен, изобретателен, много бързо си намира приятели, и става център на внимание, и душата на компанията... Е аз в тия неща не намирам себе си... 1. Аз не харесвам големи компании, стига ми компания от още един двама приятел.2. Иначе за отмъщенито на ВВодолея го описват, че мине замине, но при мене не е така, може да мине 5 или 10 години, но ще си отмъстя... .
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22Не можеш да простиш на хора, които искат да умреш. Да страдаш и да си тъжен, болен. Не можеш да им простиш. Не трябва!!!
21
1
 
1
 
! Отговори
милостиви хм преди 5 години
да де как ежедневно Бог понася нашите грехове като помолим за прошка Съдията на всеки човек и ние като Бог понасяме грвховете на другите като им прощаваме докато не таим нищо към нечестивите докато станат човеци не животни животните не прощават нямат мъдрост нямат разум като някои хора хм
20
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпиона си е коварно влечуго спор няма. Така за спорта ти навлича бол неприятности с една едничка цел. Да се чувстваш зле. Скорпиона чувства удоволствието от това на другия да му е зле. Понеже е нещастен от раждането си до последния си дъх. И жалки му нещастен животец го прави коварно злобливо същество. Но е лесен да бъде сготвен с ориз. А рибата на супа.
19
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рибата си е подла интерсчийка, използвачка. Нищо човешко в нея. Липсата на емпатия, съчувствие съвсем ги слага в групата на Шаро.Хора без грам мозък ценности и цели в живота. Пълен безпорядък в отношенията с околните, което дава траен отпечатък в междуличностните отонешения с хората. Изпадат в тежки конфликтни ситуации, които водят след себе си своите тежки последици липсата на вина ги превръща в ур, одлив приемат, но не човек.
18
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пукаш нечий гуми защото го искаш мъртъв очевидно някой му е платил достатъчно.
17
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как ще простиш на скорпион и риба? Единия те манипулира а рибата ти копае гроба. Трябва само да викнат оня от камбанарията да ти бие камбаната и цветаря. Правиш скорпиона на миди с ориз и за десерт рибена супа.И ги преключваш.Каква прошка за тях? Те са нечестиви лукав хора. С лоши помисли и нечисто съзнание спрямо теб. Няма прошка за тях! Те да си простят.
16
6
 
21
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Всеки пише от опит. Кой пострадал от Скорпион, кой от Телец... А, всъщност, всеки от нас е и добър, и лош. Зависи от ситуацията и хората около нас. Може това, което ти смяташ за добро, за другия да е лошо и обратно. Нали затова всички сме различни! За да е интересно и предизвикателно. По-лесно е да кажеш какво мислиш в очите на предателя, отколкото да пукаш гумите на колата му. Отмъщението обременява и те кара да се чувстваш мерзавец. А не си. Така мисля... Иначе съм Скорпион. От белите😀!..