Поп, рок, реге... Каква музика обичат различните зодии?

За някои е начин за изразяване на чувствата
21 юни 2018 18:43, Иванка Гъркова
4
Поп, рок, реге... Каква музика обичат различните зодии?
Pixabay

Музиката прави живота ни по-хубав. Слушайки любимите ни парчета, ние се пренасяме в друго измерение и забравяме за проблемите. Различните мелодии могат да предизвикат буря от емоции у хората. Понякога те са начин да изразим чувствата, които таим дълбоко в себе си. 

 
Хората имат свои индивидуални предпочитания за музика. Едни обожават джаз, други народна музика, трети рок или метъл, четвърти пък обичат да слушат няколко различни стилове и не се срамуват  от това. Понякога влечението към определен певец или група се предава от поколение на поколение. Друг път човек сам избира какво да слуша. 
 
Всеки от нас е имал трудни моменти, в които обича да остане сам и да слуша някое парче с часове. Това е музиката, която му помага да превъзмогне болката и лошото настроение. Но дали изборът на жанра не се корени някъде в астрологията? Ето каква музика е подходяща за всеки зодиакален знак: 
 
Овен (21 март - 19 април)
 
Музикалният жанр, който описва най-добре овните, е рокът. Представителите на тази зодия с удоволствие слушат най-различни стилове музика, но този най-много им приляга на сърцето. 
 
Като доста активен и много оптимистично настроен зодиакален знак, овенът трябва да слуша рок и подобен стил музика, за да задържи адреналина в себе си и се нахъсва. Това може да става по всяко време – на път за работа, преди среща, във фитнес залата. 
 
Телец (20 април - 20 май)
 
Този знак харесва класиката в жанра. Що се отнася до музика, той не обича новите хитове, а по-скоро позабравените стари парчета. Например от българската естрада, класически рок, поп парчета от 80-те. Причината е, че те му напомнят за доброто старо време. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
ВОДОЛЕЙ преди 5 години
РОК И МЕТЪЛ ФОРЕЙВЪР!!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Кок малак дик преди 5 години
Обичам шопската салата пусни миле китич брэже
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
чудя се откъде ги преписвате тези безсмислени текстове