Любовници ли? Кои зодии са на "ти" в секса?

Излизали ли сте с гадже, което обича да го прави всеки ден
3 юли 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
12
Любовници ли? Кои зодии са на "ти" в секса?
Pixabay

Колко често правите секс? Излизали ли сте с гадже, което обича да го прави всеки ден? Повишеното желание за секс на някои хора може да ви се струва странно, но то си има обяснение и астрологията го дава. Просто някои зодии са по-сексуално настроени в сравнение с други и в това няма нищо лошо.  

Има редица проучвания, които доказват, че по-честите интимни контакти подобряват психичното здраве и носят множество ползи за тялото. Разбира се, има и случаи, в които повишеното либидо и желанието за секс е болестно състояние, но те са друга тема. 
 
Вижте кои зодии са по-пламенни в леглото и не могат без секс: 

Рак
 
Хората с този знак са много емоционални и страстни под завивките. Славят се с това, че са доста по-отворени и либерални, което им позволява да правят секс за една нощ или опитват по-нестандартни неща в леглото.  
Те обичат да доставят удоволствие на интимните си партньoри и са ненаситени. Дори и да нямат връзка, Раците не могат да стоят без секс.  

Скорпион
 
Любвеобилни, страстни, а понякога и ревниви. Това са Скорпионите, които са на "ти" със секса и обичат фетишите. Те имат много силно изразена аура, с която лесно привличат вниманието. Понякога могат да накарат другия да играе ролеви игри, да носи латекс или секси бельo. Ако започнете да излизате със Скорпион, бъдете сигурни, че сексът с него ще бъде много по-различен и запомнящ се. 

Близнаци
 
Подобно на Скорпионите, представителите на тази зодия също обичат по-нестандартния секс и ако другият е по-консервативен, това може да бъде проблем във връзката им. Те не остават за дълго без секс, дори обичат тройките. Близнаците са нещо като два характера в едно. Те са свенливи в началото, но отпуснат ли се, могат да развинтят фантазията си и да направят видео запис на интимните си подвизи. Известни са и с това, че заплюят ли си някого, не се отказват лесно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много точно казано. Всичко зависи от мъжа. Ако мъжа е скука и не иницира нищо спрямо жената да не очаква жената да му прави веселото. Или я кефиш жената или не я кефиш.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зависи от мъжа !!!!!
8
2
 
13
 
! Отговори
Аномалия преди 5 години
Имал съм връзки с две представителки на близнаците. Едната беше пълна скука. Трябваше да я подсещам да си разтвори краката, защото не се сещаше. Другата беше мокра още като се видехме... това за зодиите са пълни глупости. Става само за запълване на свободното време иженски клюки...
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаци да,ама рака ако намери подходящия партньор е само такава любовница!иначе може да чака с месеци да се появи!!!!тя е за семейство и любов не за еднократни връзки!рядко има изключения!!!!
6
3
 
6
 
! Отговори
Опарен преди 5 години
Бях с жена Рак в продълждние на година и половина преди известно време...оле майко беше.Нямам думи да опиша за каква скука и тегоба иде реч.
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените раци, които са имали късмета да започнат да правят секс преди да започнат да маструбират клиторно, стават за секс. Останалите не стават за нищо. Ама за абсолютно нищо. Големи претенции и изисквания, а насреща пълна нула. Дупка да беше да я напълниш, а то НУЛА.
4
2
 
15
 
! Отговори
Опитал преди 5 години
Всички зодии са ................!100%!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствено кръгъл .....може да търси и намира закономерности между зодия и сексуален темперамент! Но в тоя сайт явно бъка от такива кръгли!
2
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пет години съм бил с жена рак. Тя задръжки никакви в леглото. Страшна любовница е. Но ми беше шефака.Луд ме правеше и ме караше да работя повече. Но вечер и когато се видим ме побърква ще. Аз се влюби и изядох и всичко. Тя е уникална страшен кеф ми е правила.
1
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С рак жена онзи ден каква тройка направихме. Глътнах си граматиката. Тази, като ми вкара един език как си стоя на стола и аз на дърво. След това ме хвана за члена и ми предложи с, вирка. Излетях в космоса. Влезна брадчеда и станах на спиц.До 07 сутринта съм я *** и любил. Птичка има само за ши, бане.