Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в секс посегателства

На Острова вече са заведени шест дела срещу актьора
30
Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в секс посегателства
Снимка: БТА

Още трима мъже обвиниха известния холивудски актьор Кевин Спейси в сексуални посегателства, предаде ТАСС, като цитира информация на сайта за знаменитости TMZ.com.

Още по темата
Сексуалните посегателства били извършени във Великобритания.

Единият от тримата мъже увери, че е станал обект на нежелано внимание от страна Спейси в Лондон през 1996 г. Друго сексуално посегателство било извършено от актьора в британската столица през 2008 г. Още един мъж твърди, че Спейси се нахвърлил похотливо върху него в Глостър, Англия, през 2013 г.

Нито една от предполагаемите три жертви на сексуални посегателства не е разкрила самоличността си. Според TMZ.com, британските правозащитни органи са започнали разследване. Във Великобритания вече са заведени шест съдебни дела срещу американската знаменитост във връзка с обвинения в сексуални посегателства.

В САЩ аналогични разследвания, свързани със Спейси, се извършват от правозащитните органи в Лос Анджелис и щата Масачузетс.

58-годишният Спейси е двукратен носител на наградата "Оскар" - през 1996 г. спечели приза за актьор в поддържаща роля за "Обичайните заподозрени", а през 2000 г. - отличието за най-добър актьор за "Американски прелести".

Той е известен и с участието си в сериала "Къща от карти", от който бе изгонен заради предявените срещу него обвинения в сексуални посегателства. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
30
 
! Отговори
ss преди 5 години
Как се доказва нещо от преди много години и станало на саме?