Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в секс посегателства

На Острова вече са заведени шест дела срещу актьора
30
Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в секс посегателства
Снимка: БТА

Още трима мъже обвиниха известния холивудски актьор Кевин Спейси в сексуални посегателства, предаде ТАСС, като цитира информация на сайта за знаменитости TMZ.com.

Още по темата
Сексуалните посегателства били извършени във Великобритания.

Единият от тримата мъже увери, че е станал обект на нежелано внимание от страна Спейси в Лондон през 1996 г. Друго сексуално посегателство било извършено от актьора в британската столица през 2008 г. Още един мъж твърди, че Спейси се нахвърлил похотливо върху него в Глостър, Англия, през 2013 г.

Нито една от предполагаемите три жертви на сексуални посегателства не е разкрила самоличността си. Според TMZ.com, британските правозащитни органи са започнали разследване. Във Великобритания вече са заведени шест съдебни дела срещу американската знаменитост във връзка с обвинения в сексуални посегателства.

В САЩ аналогични разследвания, свързани със Спейси, се извършват от правозащитните органи в Лос Анджелис и щата Масачузетс.

58-годишният Спейси е двукратен носител на наградата "Оскар" - през 1996 г. спечели приза за актьор в поддържаща роля за "Обичайните заподозрени", а през 2000 г. - отличието за най-добър актьор за "Американски прелести".

Той е известен и с участието си в сериала "Къща от карти", от който бе изгонен заради предявените срещу него обвинения в сексуални посегателства. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мноо еблив тоа Спейсито.
20
0
 
1
 
! Отговори
маларт преди 5 години
Салемските вещери имат видения
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия Американци са много чувствителни. Те знаят ли че коко динев ги изпо$ба всички фолкаджийки и още 1 000 за едното участие в телевизията му.
18
1
 
16
 
! Отговори
ПГ преди 5 години
Стига бе...само трима до тук?! Аз си мислех, че до сега вече ще се е образувала опашка от желаещи да го обвинят и потриващи ръце от задоволство и мисъл в главата за лесни пари и 15 минути слава.
17
1
 
13
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
те хората са станали звезди с едничката надежда да си отебат кой каквото си иска ,било мъже,жени,малки деца а те пък взеха че им развалиха рахата!Сигурно се чувстват адски прецакани тез звезди!
16
2
 
18
 
! Отговори
KOK преди 5 години
Keвин ги е отворил преди 10 години те сега се сещат дано таня не ми се обади че я пръснах в 10 клас преди 8-9 години
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
я да касираме оскарите на "планината брокбек"
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, де!
13
1
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
помните ли Доминик Строс Кан? Президента на МВФ? Понеже беше решил да се кандидатира за президнен на Франция ми спретнаха историята с чистачката. Черното ***.ве така и не успя да си докаже обвиненията, но резултата е - човека е СЪСИПАН!От тези ДЕСЕТКИ (?!) обвинения я има едно с присъда да завърши я - няма. Но резултата е,че 10 пед..ла ще влезнат в полезрението, интервюта, може книга да издадат, хонорари ше паднат. А това че един бляскав актьор е съсипан, няма значение.
12
3
 
31
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Либерастията ще унищожи света. Всеки мъж може да разкаже истории от тинейджърските си години по паритита където е имало подобни неща. Искам да кажа - за какво точно го обвиняват - нямало е секс, не ги е еб... ? Хванал некво хюмн.. и го хвърлуил на леглото. И? За бармана ми е любимото-подарява му часовник за 10 000$ кани го в статята си, и малкото хюмн.. се качило, *** било искрено изненадано оня кат му казал да застане на колене...Не го очаквало. Завалийката!Съсипаха страхотен актьор, за нищо.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
Смешно но и тревожно явления започва да се наблюдава - плъзнали са мъжки ***, и разни др. 'секс_работници' и 'търсачи на внимание', които съдят богати личности по класическият, смехотворен модел - Сторми Даниелс - Тръмп !
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите не се къпят и миришат. Затова и не са напред в сексуалната област.
9
1
 
6
 
! Отговори
Холли Джонсън преди 5 години
един ПОздрав от мене със песента Americanos. :)
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Кевин Спейси отдавна се знае това че налита на млади мъже......Само дето сега му се дава отзвук.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хм, в Къща от карти хомосексуалната роля я играеше с доста жар и убедителност. Няма дим без огън, най - вероятно наистина пат-чат е бутал улево през годините.
6
2
 
39
 
! Отговори
no name преди 5 години
Поредните меки китки, дето да решили да забогатеят на гърба на някой известен. От 1996 г. са минали 22 г. Как точно ще докажат каквото и да било, да не говорим, че за тези престъпления има давност, която отдавна е изтекла. Нито ще го осъдят Спейси нито ще му направят нещо, само ще му съсипят кариерата.В днешно време всеки може да обвини някой в каквото си поиска и цялото общество да се нахвърли в/у човека. Без доказателства, без свидетели...направо публичен линч.Пълна идиотщина
5
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости. Станало е преди толкова много години, пълен абсурд. Само се очерня човека. Ся и на мен не ми прилича на хетеро, ама това си е негово право. Като ти посегне, кажи му културно, объркал си рейса пич. Като повтори, директно му шибни един и айде. Или те и тия са такива пеI)aлчета, тогава да намажат квото може и сега дай да се оплакваме. Един истински мъж щеше да реагира съвсем нормално, не да циври по медиите, че някакъв чичко го пипнал. Жалка работа.
4
11
 
3
 
! Отговори
До Кефчо преди 5 години
Ами да, не са като тебе, комплексирани до импотентност, алкохолизирани и нечистоплътни.
3
3
 
29
 
! Отговори
ЛордВатманоф де Минч преди 5 години
Значи да квакат на прайдовете могат, ама некой като си поиска сериозно почват да *** като наритана помияркка.Май за едни пари става въпрос.
2
3
 
25
 
! Отговори
Нане преди 5 години
Абе, сега като се замислим, през 2013г. ходих да берем ягоди в Глостър, та тоя ме фана за г..о, 3 пъти, неговата ......