Татуси за пътешественици - защо не?

Обичате ли да пътувате?
6 юли 2018 19:45, Иванка Гъркова
0
Татуси за пътешественици - защо не?
Luiza Oliveira

Пътуването е страст, приключение, възможност за посещение на нови и интересни места, начин да опознаете непознати хора и култури... И какво по-хубаво от това да запечатате моментите от най-вълнуващото си пътешествие на снимка? Всеки го прави, но колко биха съхранили спомена под формата на татуировка, която остава за цял живот?

 
Независимо дали малки или големи, цветни или черно-бели, татуировките са по-нестандартен начин, чрез който да покажете на всички колко запален пътешественик сте. Те могат да съдържат скрито послание или просто да изобразяват любима дестинация. 
 
Ето 5 оригинални татуировки, които може да си направите, ако обожавате да пътувате: 
 
1. Компас - дори и да сте в лошо настроение и се лутате в живота, той винаги ще ви „посочва“ правилната посока. Самият символ на компаса се свързва с добър късмет и предпазва от лоши неща. Има татуировки с призматичен, корабен, астро компас и много други. Една от най-популярните е със звездата-компас, която насочва моряците към северната звезда. 
 
 
2. Координати – показват любимата ви дестинация или мястото, което свързвате с много личен спомен. Една от известните личности, които имат такава, е Анджелина Джоли – с координатите на рождените места на всичките й деца. 
 
3. Карта на света – цветна, покрита с любимите цветя или по-обикновена, на която с червени точки да отбелязвате местата, които сте посетили. Тази татуировка може да покаже на хората около вас, че вие сте човек, който обича разнообразието и пътуванията до различни близки и далечни дестинации. 
 
4. Малка карта с хартиен самолет – много сладка, подходяща за жени, които обичат спонтанността и пътуват с или без планове. Летателният апарат от хартия символизира „полетът“ на мечтите.
 
5. Печат от паспорт – може би не е толкова оригинална, но пък със сигурност е по-нестандартна татуировка. Освен на координатите на местата, които харесвате, може да си направите и печат за тях. Той ще ви напомня хубавите спомени от там. 
 
Снимки на всички татуировки, подходящи за любителите на пътуванията, може да видите в галерията на Tialoto.bg.  
 

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари