Манипулатор ли сте? Ето как да проверите

Вашите проблеми никога не са важни
Обновена: 7 юли 2018 16:07 | 7 юли 2018 16:07, Теодора Драгоева
11
Манипулатор ли сте? Ето как да проверите
Pixabay

Когато имате здравословна връзка, тя се основава на взаимна любов, уважение, подкрепа и доверие. 

Партньорът ви разбира вашите нужди и се старае да ги удовлетвори, често поставяйки вас дори пред себе си.
 
За съжаление, понякога човекът до вас не е този партньор, а умел манипулатор, който си играе с вас, възползвайки се от любовта ви.
 
1. Винаги вие сте виновна
 
Манипулаторът така извърта нещата, че той никога не е виновен, а вие. И понеже е хитър, няма да го каже в прав текст, а ще намеква и усуква, докато вие неусетно не поемете на плещите си цялата отговорност за проблема/грешката/провала. Можете да разпознаете техниките му, ако засечете чести изрази от сорта на: „Защо винаги мислиш само за себе си?“, „Казах ти това още преди дни?“, „Единственото, което правиш е да се цупиш, порасни!“
 
2. Вашите проблеми никога не са важни
 
Манипулаторът не се интересува от вашите тревоги и дори ви игнорира, когато искате да му споделите нещо, което ви притеснява. Той винаги е зает, когато на вас ви се говори, а ако все пак го хванете на къс пас, гледа с празен поглед и изобщо не чува какво му говорите. Този тип мъже никога не утешават и не окуражават половинките си!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някои ко се опитва да те манипулира или подиграе без да с и му дал повод как ще се чуствате да попитам.Не му давам нито ме интересува има си бизнес да се оправя доста добър честно казано ако исках бих му станал конкурент та да има на какво да завижда или на кое че кое нее слабо ме интересува преди 20 години се зарекох с неща които не ме интересуват да се не занимавам което го и правя смятам се за свестен човек гледаики себе си а на тоя които гледа в канчето много му здраве ко има едно друго не
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))"... злата участ,м която им готвят жените."Много са Ви наплашили гандите женки, без интелект, та чак се чува как Ви скърцат зъбите от злоба.Горкият обездушевен "интелект"!Наистина съжалявам такива душевно кастрирани.какво ли им е - да не понасят и да си изкарват злобата и комплексите на жените.:)))
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5 си е много наред. Жените са манипулатори по природа и само това, че не са интелигентни спасява мъжетре от злата участ,м която имготвят жените. И за това нормалния мъж ВИНАГИ е в състояние да постави нещастната тутурутка с интелект на овсъ на място, особено, когато се опитва да се заиграва с механизми, които така и не разбира добре.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
точки едно , две са егоизъм, не манипулация, нататък няма да чета
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Депутат сте.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Емоционалното Ви развитие е спряло някъде около 4-5 клас.От Вас може да се роди само тЪпирче, меркантилно, бездуховно, тъпо и упорито.Няма как да знаете, къде е мястото на "жената"- не сте я родили и отгледали.Щом като се нуждаете от защита, значи в отношенията сте като на война. /Пази Боже!/Наистина Ви съжалявам!:)))
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжът трябва да умее да постави една жена на мястото й, да избегне нейната манипулация и това трябва да прави винаги без пропуск, веднъж грешка значи край защитата пада завинаги.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До аз - ътПохвално е че се описваш много точно
2
1
 
7
 
! Отговори
Мани Пула Тори преди 5 години
Изчетох ги всичките като никога, ама нали е събота... Тааа такива тохвати за манипулиране имат не само "половинките", но и представящи се за птиятели пар.зити, както и политически и религиозни такива (за последните особено е валидно вменяването на вина). Театрали умствено недъгави.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам бе ! Чакай ей сега, ще се опбадя на приятелката, която е на работа, ама заради мене ще напусне и ще провери теста, че иначе няма да я обичам...