От мумия до красавица - трансформации с грим

Азиатките показват своите трикове
7 юли 2018 13:00, Иванка Гъркова
2
От мумия до красавица - трансформации с грим
Amazing hairstyles

"Заваля дъжд и почна да гърми. Тя каза, че се страхува. Притиснах я към себе си и я прегърнах. Като ме пусна осъзнах, че съм й изтрил веждите". Това се случва понякога с тежкия грим, до който прибягват много дами. 

 
След като социалните мрежи се напълниха с най-различни клипчета, в които момичета слагат по няколко пласта фон дьo тен, сенки и още куп други мазила, а отстрани мъж ги наблюдава многозначително, дойде ред на други. В тях азиатки показват как подходящият грим може да превърне най-грозната жена в неземна красавица.
 
За тези жени гримирането не е просто поставяне на пудра и червило, а нещо много повече. Ако ги видят без грим рано сутрин, някои мъже могат да се изплашат. Те са със светла и посивяла кожа, с торбички под очите, с много тънки или липсващи вежди, без никаква руменина по бузите... Но когато използват няколко трика и си сложат бижута, определено хващат окото. 
 
Поставяне на лепенки, които да намалят обема на скулите, специални пластики за по-чипи и малки носове, изкуствени мигли, лещи за очи, са нещата, до които прибягват азиатките, за да изглеждат като фотомодели. Най-интересното е, че те се показват на камерата с грим, след което го премахват и разликата е огромна.
 
Ако си търсите гадже в интернет, не вярвайте на 100% на снимките, които ще видите в някои профили във Фейсбук и Instagram. Вече има различни козметични средства и онлайн редактори, които могат да направят чудеса. 
 

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
калиии преди 8 месеца
Затова навремето хората са разчитали на личния контакт, на приятелствата, които се градят с месеци, а не виртуалните запознаства, не на моментните флиртове и моментното увличане. Затова в родната ни България има много не обвързани хора, изградени са някави абстрактивни модели за Жена (момиче). Мъжете не гледат когато една жена е постигнала нещо в живота си, а гледат някоя кифла, която няма нищо зад гърба си, освен позиците на баща си и майка си. Повярвайте ми, тези момичета са най-котираните.
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
най-лошото е гледаш снимка на сладка мацка в някой сайт за запознанства, но снимана само главата и.. пишете си 5 дни, търпиш и глезотиите, излизаш с нея и хоп.. какво да видиш. сладката мацка била 150 кила, с крака като на слоница, а главата по-голяма от на 9ти полк тъпанааа..