Робот променя представите на мъжете за секса

Хармония се смее и говори
8 юли 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
79
Робот променя представите на мъжете за секса
www.culturehook.com
Технологиите продължават да се развиват според нуждите на човечеството. Има хора, които нямат връзка и са самотни, но трябва по някакъв начин да задоволят своите интимни потребности. Тогава на помощ идва новото поколение на секс роботите.
 
Някои учени са на мнение, че скоро ще има хиляди мъже по света, които ще се изморят от традиционните връзки и ще започнат да се женят за роботи. Според прогнозите, това ще бъде възможно до 2050 г., пише Culturehook.
 
Хармония е жена-робот, която има за цел да промени мисленето на мъжете за секса. За някои тя е доста странна кукла, а за други – иновация от ново поколение, с която успешно ще заместят бившето си гадже. Куклата, която изглежда като истинска, разполага с изкуствен интелект. Тя е дело на Мат Макмълън, автор на поредицата “Real doll”, който я конструира така, че тя да помни различна информация за мъжа, който я притежава, например любимия му цвят, каква бира или музика предпочита.
 
Освен това, Хармония може да научи рождени дни, кръвната група на партньoра и имената на неговите роднини и приятели. 
 
Роботът с големи гърди се смее на шегите на мъжа си, говори и става за секс, което е най-голямото й предимство. Тя не мърмори на гаджето си, че не е измило чиниите, нито се сърди, когато той гледа мач. С две думи – жената мечта. 
 
"Има много хора, които поради една или друга причина нямат от традиционните връзки. Те нямат нищо против да си говорят и спят с кукли", споделя Макмълън, чийто кукли струват от 5 000 до над 10 000 долара. Той е на мнение, че такива изобретения тепърва ще се търсят. 

Още любопитни новини от "Секслайф", вижте в Tialoto.bg.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Хармония се смее и говори" А да мълчи може ли? Това е най-важното.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дописката си е добре, те в редакцията си се подмокрят от такива статии, постоянно ги преписват.Иначе народа, някои де, и сега го карат с животни, ауспуси, шишете и т.н. ще има пазар и за тея електронни работи. Нищо на тоя свят не може да замени нормалното човешко усещане между мъжа и жената.
39
9
 
19
 
! Отговори
20 преди 5 години
Агалматофилия се нарича това - болест на психиката, но щом ги кефи хората :) всеки истински мъж или жена следва да има по един робот в къщи поне, но без да се срамува от това. Нека тези хора направят и един парад та да се знае, а също и секс с тостер е много хубава идея - пак променя представите със всичка сила :)
38
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И не върви в пакет с майка си!
37
8
 
19
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Оу бате...това на снимката ли е Робота...,ако имах парите направо три бройки поръчвам от тая две чернокоси и една червенокоса. Супер са я докарали мммм ще взема греста и :))))))
36
12
 
43
 
! Отговори
Разбира се, преди 5 години
Какво още му липсва на нашето изпростяло население освен секс с роботи и животни. Отношенията между мъжа и жената се свеждат до продуктово позициониране, ако има някакъв морал се изкоренява, вкарват се едни трансджендъри и роботи , и схемата си върви. Да правиш секс с машина ? Почвам да мисля, че нормалните са в лудницата, а не обратното.
35
13
 
46
 
! Отговори
гп преди 5 години
Нищо свято не остана...в религиозен и нерелигиозен смисъл. Както и да го погледнеш, всичките движения в света в момента се опитват да разрушат семейството, ценностите и да нарекат доброто зло и злото добро. Не се поддавайте. Нека една душа по-малко бъде завлечена в потока от безбожници. И ценете жените си, а не порното и изкуствените кукли. Ценете семейството и децата - те гледат и разбират всичко. Виновни сме пред децата. Не разваляйте децата. Не ги опорочавайте.
34
30
 
21
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ДодоНЕ знаех, че тук пишат коментари и поповете :) Пич, успокой се малко, слез от олтара и пий една ракия :) Светът няма да се промени заради някакви ретроградни типчета като теб, дето искат да живеят в 18 век с някакви измислени Богове и ценности :)))
33
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли ще бъде след 20 години?????
32
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новият Вазов ще умpe върху кукла.
31
6
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като нищо този робот ще излезе повече човек от купчина меркантилни кифли.Те също са нещо като роботи с бъгнат софтуер.Нямат чувства,само егоизъм и сметкаджийство.Както и да е.Ще поживем,ще видим.
30
20
 
6
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Abe kakvi kukli kakva Harmoni ..... za Bolgarite samo golemi VIBRATORI i toa RUSKI
29
16
 
11
 
! Отговори
Динко преди 5 години
До ДодоАбе ти не си ли чел Ницше или Достоевски?!Господ отдавна е мъртъв ,поне от 150 години,другото е бутафорно,ритуално,лицемерно християнство!
28
11
 
23
 
! Отговори
До додо преди 5 години
Ти си изплискал легена, брат!Взимай хапчета!Точно жените са Сатана, Хармония е ангел!
27
2
 
27
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Най- добре е нашенка, от село...
26
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това изобретение сигурно от хамерика заради дебеланите там. Стройните мацки само по телевизията.
25
5
 
25
 
! Отговори
Ми ту преди 5 години
Роботките задължително ще имат програма разпознавща изнасилване. Това са го наложили феминистките. Така че роботката ще ти дава когато си поиска, толкова колкото и жена ти.
24
6
 
45
 
! Отговори
Динко преди 5 години
Моля "модерните" жени да не изтъкват достойнствата на майките си като например домакинството!Досега на моите приятелки аз доста повече им чистя и готвя,да не говоря за прането!
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парите, коремните мусколи, скъпите ьдрехи и по 100 лева за прическа ми промениха представите за секса.
22
11
 
60
 
! Отговори
Динко преди 5 години
В бъдеще по-ощетени ще са жените,понеже повечето мъже искаме само секс от жените,за другото са приятелите!Докато при жените е не само секса ,а ми търсят някой,който да им търпи глупостите,да им слуша глупостите и да им споделя плитката мисъл!Това е добра новина за мъжете!