Робот променя представите на мъжете за секса

Хармония се смее и говори
8 юли 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
79
Робот променя представите на мъжете за секса
www.culturehook.com
Технологиите продължават да се развиват според нуждите на човечеството. Има хора, които нямат връзка и са самотни, но трябва по някакъв начин да задоволят своите интимни потребности. Тогава на помощ идва новото поколение на секс роботите.
 
Някои учени са на мнение, че скоро ще има хиляди мъже по света, които ще се изморят от традиционните връзки и ще започнат да се женят за роботи. Според прогнозите, това ще бъде възможно до 2050 г., пише Culturehook.
 
Хармония е жена-робот, която има за цел да промени мисленето на мъжете за секса. За някои тя е доста странна кукла, а за други – иновация от ново поколение, с която успешно ще заместят бившето си гадже. Куклата, която изглежда като истинска, разполага с изкуствен интелект. Тя е дело на Мат Макмълън, автор на поредицата “Real doll”, който я конструира така, че тя да помни различна информация за мъжа, който я притежава, например любимия му цвят, каква бира или музика предпочита.
 
Освен това, Хармония може да научи рождени дни, кръвната група на партньoра и имената на неговите роднини и приятели. 
 
Роботът с големи гърди се смее на шегите на мъжа си, говори и става за секс, което е най-голямото й предимство. Тя не мърмори на гаджето си, че не е измило чиниите, нито се сърди, когато той гледа мач. С две думи – жената мечта. 
 
"Има много хора, които поради една или друга причина нямат от традиционните връзки. Те нямат нищо против да си говорят и спят с кукли", споделя Макмълън, чийто кукли струват от 5 000 до над 10 000 долара. Той е на мнение, че такива изобретения тепърва ще се търсят. 

Още любопитни новини от "Секслайф", вижте в Tialoto.bg.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
4
 
! Отговори
патил преди 5 години
Тука един пише че е гнусотия. От чия гледна точка. От моя не. Няма изневери, няма болести, няма кавги, няма ламтеж за пари, еднократен разход. Кое е гнусното. Може би че няма да робувам на някоя безмозъчна пикла или че няма да се трепя с някого за ... Айде да не продължавам. Всеки с мнението си.
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусотия! Колко е пропаднало човечеството, щом смятат че е нормално мъж да има сексуални отношения не с нормалната си жена, а с робот и надуваема секс кукла.
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господ(за атеистите Природата) си знае работата!!! Великите Цивилизации никога от никого не са били побеждавани. Ако не загноят отвътре. Цивилизация която прекрачи червените линни на Господ(природата), бива самоунищожавана. И варварите я завладяват.
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на бой носи ли?Ако не- пас:)
57
4
 
6
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Да се вкарат в затвора всички от сайта за тази статия!Това е подривна дейност и саботаж на правителството и работата му за увеличаване на бебетата в България!
56
6
 
1
 
! Отговори
Курцио преди 5 години
"Говори и става за секс" е оксиморон!
55
1
 
5
 
! Отговори
Хармония, преди 5 години
Психическо и емоционално равновесие , отвсякъде
54
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който е мераклия за куклата Хармония да изгледа шведския сериал в два сезона Истински хора (Real Humans).Даваха го преди време и у нас.Та там такива "Хармонии" и от двата пола колкото искаш.И са програмирани да вършат и казват това което иска купувача, но идва момента когато се препрогамират и да убият този който си мисли че им е собственик.Та няма само "убавини".
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парите най променят представата за секса. Като вземеш да имаш кинти, почваш да имаш и мнооого секс. Правиш всичко и накрая ти писва и си караш на традиционните схемички ;)
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
робот или роботка?
51
0
 
23
 
! Отговори
Danniboy преди 5 години
Дано по-бързо се осъвършенства модела - кошмарът на феминистките, които манипулират мъжете само защото могат да предложат секс. Ето тогава ще се цени наистина реалната връзка между мъж и жена. Защото ако можеш да предложиш само едни цици и джуки и мрънкаш постоянно ще те заменят с кукла, която даже запазва искуствените си гърди за по-дълго, а не като твоите, които постоянно ще искат ъпгрейт.
50
1
 
16
 
! Отговори
Сиготочисигобара преди 5 години
Ей ачкосум на тоя инженер дето се е сетил да направи това революционно откритие... Представете си само избираш каквато искаш пичка ще бъде готина и нагласена нифоманка..Вечните мрънкала няма да ги има и да се надуват повече равни права за всички не само за милионерите хахахахахаха айде по бързо да ги пускат в производство
49
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната технологична идиотия съсипваща човечеството а не помагаща му да се възвиси!
48
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Имах две възрастни приятелски семейства, цял живот бяха неразделни. Мъжете починаха един след друг, в рамките на година. Като погребваха втория възрастен мъж, жената на починалия по-рано влезе в току - що изкопания гроб с една бутилка ракия и молеше починалия си приятел да я занесе на мъжа й и двамата да я изпият. Покъртително беше. За секса не знам, но това технологиите не могат да го заместят.
47
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас!пълен ужас!а деца ще ражда ли!!!това е за психично болни хора!а самотните ж жени на тях какво ще предложите!!
46
6
 
4
 
! Отговори
Буха ха ха ха ха преди 5 години
1- да стъпка секс със момичета със силиконови протези2- ра - секс с надуваема кукла3- та - секс с робот4- та имаше един чичко милия правеше секс с колата си - червен фолцваген костенурка червена , а и една женичка имаше, тя пък се ожени за едно дърво, ходеше всеки ден в гората да се целуват, много сладко беше :)Повече такива хора ни трябват ей :)
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SHEFAКой пък е навит да храни "SHEFA" на маймуните за да изкривява фактите и да е анархията. Дааа популацията е само 1 брой чиста *** на 80%!Да знаеш не ми пречиш ти сам на себе си пречиш, защото си смешен. Хахахах!!!
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Светът ще свърши" е само за расата която забрави да се грижи за планетата. След тази раса ще е хибриди или ще сме изместени от роботите.
43
2
 
11
 
! Отговори
🚆 на ужа преди 5 години
Простия си остава ***,и кукла да му дадеш,ще я гледа като такава и си умира нехармоничен !
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, а после ще вкарваме имигранти....