Зловещи навици според зодията?

Вижте кои знаци са най-големи откачалки
Обновена: 25 юли 2018 20:14 | 25 юли 2018 20:14, Теодора Драгоева
9
Зловещи навици според зодията?
Pixabay

Ако обичате астрологията, най-вероятно сте готови да четете и за по-забавните аспекти на всеки зодиакален знак. Но дали искате да го признаете или не, всеки знак си има и някои странни, по-скоро неприятни характеристики.

 
Самите вие си имате някои страховити черти в характера, които са тъмни и объркани, но пък са и напълно нормални, а също така са свързани с вашия зодиакален знак.
 
Може би не сте се замисляли за тези свои черти, но астрологията може да ви помогне да ги осъзнаете. А ето ги и тях:
 
Овенът е обсебен от смъртта
 
Според много статии Овенът е обсебен от смъртта и прекарва необичайно много време, мислейки за нея, за смъртта на другите, за смъртта на планетата и т. н.. Добрата новина е, че скритото значение на смъртта за огнения знак Овен в крайна сметка е пречистване. Ако не можете да спрете да мислите за смъртта, може би е време да потърсите някои пречистващи практики като йога и медитация. Намасте.
 
Телецът е преследвач
 
Ако сте зодия Телец, значи знаете, че когато сте разстроени, сте склонни да се обърнете към преследването, за да получите това, което искате. Ако имате проблем с половинката си, възможно е да започнете да я дебнете. Може да се уловите да дебнете или шпионирате тайно колегите си, приятелите си и т. н., особено ако нещо в поведението им ви предизвиква или ви смущава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6Рибите са си мръсни по душа. Това са такава "тиня" нищо човешко в тях.Страшно подли, лицемерни и нагли.Страшни мерзавци са рибите.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Явно от радио точката.
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1И аз имам такива наблюдения относно Рибите.Освен това много добре познавам един Рибок, който винаги се измъква като мокра връв, когато е виновен, а също и когато се очертае дори и най-най-дребен конфликт някъде, където се намира и той. Никога, никъде, по никакъв повод не е супергерой.
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди, когато не е имало интернет, "Везните" от какво са били обсебени?
4
2
 
11
 
! Отговори
11 преди 5 години
А стига с тия зодии, бе! Аман, всеки ден някви глупости.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей евала за мислите на скорпиона, затова всеки да премисля 1000 пъти преди да си хваща за приятел някой такъв!
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овенът мисли за смъртта!!!??? Вие луди ли сте? Овенът мисли за живота!
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рибата е т ъ п а и упорита в скалата на Менса една от зодиите с най-ниско Q. Дебне гледа в канчето на другите, осен това е в тежка перманентна депресия през половината си живот. Никога не е виновна за нищо. Вредител дразнител, манипулатор.