Топ 6 на ресторантите, които си струва да посетите

Бихте ли вечеряли без дрехи?
3 авг 2018 21:39, Иванка Гъркова
2
Топ 6 на ресторантите, които си струва да посетите
Conrad Maldives Rangali Island/Facebook

Ако обичате хубава кухня, най-вероятно ходите с близки и приятели на ресторанти, които до момента не сте посещавали, за да опитате нещо ново. А вечеряли ли сте в някой известен ресторант в чужбина? Затова е създаден кулинарният туризъм, при който хора пътуват зад граница, за да се докоснат до магията на традиционни ястия от различни страни. 

Казват, че поне един път в живота си трябва да поглезите сетивата си в някой изискан ресторант. По света има най-различни, които ще ви омаят не само с храната, но и с интериора и удобствата, които предлагат. Други могат и да ви шокират. В Азия, например, има място, където ще ви сервират в малка тоалетна чиния, а във Франция съществува ресторант, в който се яде без дрехи.
 
Ето шест от най-невероятните тематични ресторанти по света, които всеки би искал да посети.

1. "Ithaa Undersea Restaurant“ в Малдивите
 
Този ресторант е за почитателите на гмуркането под вода. Той предоставя 180-градусова панорамна гледка. Може да ядете морски дарове и същевременно да наблюдавате как рибите и делфините плуват около вас. Това удоволствие обаче струва над 200 долара на човек в зависимост от това какво и колко си поръчате.
 
2. „Redwoods Treehouse“ в Ларкварт, Нова Зеландия
 
Прекрасно място за планинарите и любителите на зеленината. Ако обичате да се разхождате сред природата, вечерята в този ресторант определено ще ви хареса. Той е построен нависоко сред дърветата, като за да стигнете до масите, трябва да се качите на специален дървен асансьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо няма такъв български ресторант? Аааа забравих, тузарите ни нямат толкова акъл и кинти да си го позволят.