Мисията на Баш майстора: Да спаси сина си от...

Синът на актьора Кирил Господинов – Николай гостува във "Фамилно"
11 авг 2018 07:45,
89


Тази събота, 11 август, в "Фамилно" по Bulgaria ON AIR гостува синът на актьора Кирил Господинов, обичан от публиката заради ролята си в поредицата филми през 70-те и 80-те години за Баш майстора. 

Николай Господинов разказва пред водещата Деляна Маринова, че днес е това, което е, благодарение на своя баща.

Когато се е родил, по една или друга причина, майка му го оставя в Майчин дом.

"Кой знае как щеше да протече животът ми, ако бях израснал там", споделя Николай. 

Баща му прави опити да си го прибере и шансът се появява, когато бебето е на 5-6 месеца.

По онова време са се правели ежегодни концерти на Музикалната, Театралната и Художествената академия в София и на тях винаги е присъствал Тодор Живков. Кирил Господинов бил водещ на концерта. След приключването му, бил поканен при лидера на държавата. Говорили за театър, за изкуство.

И накрая Живков го попитал какво иска.

"Искам да си взема сина", отвърнал бъдещият Баш майстор.

"И макар че е бил още студент и ходел във ВИТИЗ с обувките на майка си, въпреки че всяка сутрин ставал в 5 часа, за да пренася въглища в студенски стол – да изкарва пари за прехранта на семейството, баща ми ме взима и ме отглежда заедно с моята баба Елена", разказва развълнуван Николай Господинов във "Фамилно".

Предаването започва в 10:30 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
Горо преди 3 години
Кирил Господинов бе един от най-оригиналните и най-талантливите комедийни актьори на България! За съжаление такива актьори вече нито биват откривани, нито пък създавани!
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За мен най-голямата роля на К.Господонов е в Тримата от запаса-едновремено комичен,лиричен и трагичен образ в един герой. А тази случка от неговия живот още повече го прави любим на българите.
59
3
 
21
 
! Отговори
11 преди 5 години
Страхотен беше - естествен, топъл, земен човек. Не знаех това за сина му, но то е потвърждение, че за голямото изкуство трябва голямо сърце.Към Циниka: А спри се малко. не знам на деменция ли се дължи това връщане и обвинения към миналото 30 години по-късно, но ставате смешни! Комунизмът няма как да е антипод на днешната изопачена демокрация, защото едното преля в другото по план. В глобално робство живеем сега и не, не сме по-щастливи нито тук, нито в Германия, която твърдиш, че обитаваш.
58
1
 
24
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ВИНАГИ СЪМ ЗНАЛ ,ЧЕ "БАШ МАЙСТОРА" Е ВЕЛИК , НО НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ , ЧЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ...ВЕЛИКАН !!!
57
4
 
7
 
! Отговори
Чешит преди 5 години
Цициникът, горкият, и в събота ще работи. Цъфнал е и е вързал в Германия.Аз показах със знак какво да му се тури в устенцето, ама са го изтрили. Този друго не заслужава.
56
13
 
5
 
! Отговори
Handel преди 5 години
"разказва развълнуван Николай Господинов" Би трябвало да е развълнуван най-вече с това, че е известен единствено само като син на баща си.
55
14
 
2
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Мда...трябва да купя боя и грунд.. и после да се видим с шурето - децата да си поиграят докато ние хапваме и пийваме.Много ви здраве от Франкфурта - града голяма!:-)
54
1
 
4
 
! Отговори
Прозяващ се преди 5 години
Аз викам да разтуряме седянката - полемиката заприлича на кьор-софра от 80-те.Някъде след седмата чаша и деветото кефте...
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това просто е трогателно:"И макар че е бил още студент и ходел във ВИТИЗ с обувките на майка си, въпреки че всяка сутрин ставал в 5 часа, за да пренася въглища в студенски стол да изкарва пари за прехранта на семейството, баща ми ме взима и ме отглежда заедно с моята баба Елена"За това нашето поколение беше с висок морал и ценностната ни система беше на ниво.
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До авторката на статията Боряна ПавловаГоспожо, не знам какво сте завършила, но тази грешка и деца от 4 отделение няма да допуснат. Открийте си я сама."Тази събота, 11 август, в "Фамилно" по Bulgaria ON AIR..........."
51
6
 
6
 
! Отговори
Циник до 50 преди 5 години
Абе ...анонимен шиник... тук освен специалисти ...и разбирачи по силиконови цици и джуки...рядко се среща някой - прочел повече от "user manual" на новия джисием..Не ме дразни!Ако видиш рационално зрънце в това което съм написал - добре!Ако не - пак!
50
5
 
4
 
! Отговори
Абе Шиник преди 5 години
Като видиш зор и вместо да се признаеш в информационна несъстоятелност - почваш да усукваш като комунист на - разпит.Като гледам,май си чел само книжки с картинки,а?
49
8
 
1
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Минуса не е от мен!
48
1
 
2
 
! Отговори
Цуньооооо преди 5 години
Що ми сложи минус за Ченгето бе?! Научи се първо да четеш - после ми се прави на писател...
47
7
 
3
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Боев е "измисления сирак на партията" нещо като "партиен хашишин" "червен ***"Останалото са празни приказки!Открих - цяла плеяда автори - в първата книжарница в Германия - в която влезнах...никога непревеждани у нас!Райнов - Българският Флеминг?И да се чуди човек - кой е плагиат!
46
1
 
2
 
! Отговори
Ценкооо... преди 5 години
Боев спасява Сеймур в Денят не си личи по заранта - предпоследната.В Ченге втора употреба Б Райнов убива Боев зимата на 1997 - край едно сиропиталище - ооох,само си изтезавам клавиатурата...
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цинков, колкото и да се вълнуваш няма да ти излезне билетчето
44
8
 
2
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Посттекезесарите - отричат базови закони...такива като " cause and effect!"Прости са до болка!Кажи им посттекезесари...и не ги обиждай повече!
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цинков, много елементарно бе Уотсън. Социализма това, социализма онова пък пропускаш абсолютно Алеко Константинов. Да не говорим за оня чешит дето се смее, че по време на социализъма е имало бедност. Него ептен го е фанала басарата и за него следвоенни времена няма.
42
9
 
5
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Минусчета - плюсчета - когато посттекезесарите се "припознаят" в утайките за , които ги смятам - побесняват!Хич не им харесва - как изглеждат грозните им морди отстрани!И много се ядосват, че речника им липсва...и думички не могат да намерят...които да излизат без ****:-)