Съветите на Камерън Диас срещу стареене

Ето как кожата на звездата изглежда по-млада и хубава
18 авг 2018 18:08, Екип на Tialoto.bg
13
Съветите на Камерън Диас срещу стареене
Reuters

Понякога изглежда, че възрастовите промени се случват буквално за една нощ. Но тези процеси се появяват бавно и едва след известно време стават видими за окото. Как се бори със старостта Камерън Диас? Ето нейни съвети, които са включени в нейната "Книга на дълголетието". 

КОЖА, КОСА И НОКТИ
 
Как стареят?
 
Покривната система на всеки човек включва кожа, коса, нокти и потни жлези. Ролята на кожата и косата далеч не е козметична - преди всичко това е границата на тялото, осъществящи неговата външната защита и помага да се контролира температурата.
 
Както всички знаем, възрастта оказва влияние върху качеството и цвета на косата ни. Те придобиват сив, бял или сребърен нюанс. Текстурата на косъма се променя, стават крехки или тънки. Но тези промени засягат не косата - миглите също стават по-тънки и по-слаби. Някои възрастни жени губят дори окосмяването на половите органи и под мишниците.
 
Намаляването на производството на колаген засяга състоянието на кожата, става по-суха, по-малко еластична, склонна към бръчки. Намалената подкожната мастна тъкан води до повишена чувствителност към студ и увеличава риска от топлинен удар. Кожата става по-уязвима и чувствителна към порязвания и натъртвания, а всякакви драскотини зарастват четири пъти по-бавно, отколкото в младежка възраст.
 
Как да защитите кожата?
 
За да запазите кожата си, можете да направите много. Ако пушите, незабавно спрете. Някои хидратиращи козметични продукти наистина помагат за насищане на кожата с влага. Винаги слагайте слънцезащитни продукти. С напредването на възрастта, кожата е още по-податлива на слънчево изгаряне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камерън Диас старее грозно така че съветите и са фалшиви и нямат резултат.
10
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До ГАДОРЯНна крив космонавт ракетата ....сешташсе.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Още от съветите на Камерън Диас четете в Tialoto.bgПрочети още на: ......."Що не ме гепиш за шалтера и да ми го изтръскаш?!Писна ми от препратки към някакви издухани и световно неизвестни сайтчета за да ви генерираме трафик та после да продадете жмела на някой БАЛЪК.Ай сиктир!!!
8
0
 
15
 
! Отговори
К'ви преди 5 години
съвети дава тая бре.....яла махай 20 години с мотиката пък ако ще и с *** от мравки да си маже лицето .....пак ще грохне.
7
3
 
16
 
! Отговори
Край преди 5 години
Рецептата и е -никаква работа и мазане на муцуната с непипано масло.
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СНИМКАТА Е СУПЕР СТАРА ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО БЕШЕ НА 35!ТЯ В МОМЕНТА Е НА 45 А ИЗГЛЕЖДА НА 50!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ ! ГАЛА МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ ЗА ПРИМЕР ТЯ Е НА 51 А ИЗГЛЕЖДА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-МЛАДА!
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е тая бабка на снимката?
4
2
 
19
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Камерън Диас е една от най-зле остаряващите актриси, още в средата на 30-те си почна да изглежда като лелка, ще ми дава съвети срещу стареене.
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здраво изцвъкване на лицето преди лягане. 4-5 пъти седмично!
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Под дебелия слой фон дьо тен, кожата и е същата като на всички жени на тази възраст.
1
4
 
16
 
! Отговори
Г-н (Др.) Нерезанов преди 5 години
Ашладисване, качествено, поне 2-3 пъти седмично.Туй е тайната...