Две сърца в едно: Двама си предложиха брак заедно

На любимото им място в Дисниленд, а клипът им – хит
27 авг 2018 21:30, Иванка Гъркова
5
Две сърца в едно: Двама си предложиха брак заедно
Facebook

Когато срещнеш идеалната половинка, с която искаш да прекараш остатъка от живота си, най-нормалното нещо е връзката ви да бъде узаконена. По принцип е прието мъжете да предлагат брак на жените. Обикновено те коленичат пред своята избраница с пръстен в ръка и питат: "Ще станеш ли моя жена?". Разбира се, това трябва да стане по най-романтичния и вълнуващ начин, жената да се разплаче и заподскача от щастие, казвайки "ДА". Но традициите вече не са това, което бяха ...

Как бихте се почувствали, ако един ден вашата дългогодишна приятелка ви подаде кутийка с пръстен. Може би ще си помислите: "О, боже, какво се случва?!". В подобна ситуация изпада Джеси Тобър, който отива с гаджето си до Дисниленд. След дълго мислене, мъжът решава да й предложи брак на приказното място, което е любимо и на двамата, но плановете му се провалят, защото тя го изпреварва. 
 
"Това се казва съвпадение. Тя е моето второ аз", казал си Джеси, докато гледал пръстена и се опитвал да обясни, че и той е имал същото намерение. Накрая изрекъл: "Шегуваш ли се с мен?". Реакцията му е запечатана на видео от приятели, които знаели за намеренията на момичето, но не и за неговите. 
 
Джеси Тобър и Кейси Донован се запознават през март 2016 г. в интернет. Тя е писателка на свободна практика в Калифорния. Той попада случайно на профила й в Туитър и я последва. Оказва се, че двамата имат много общи неща, за коитода си говорят, едно от които е влечението им към Дисниленд и анимационните герои. На един Хелуин русокоската си сложила костюм на Рапунцел, затова Кейси избрал да й предложи брак пред замъка на Пепеляшка. 
 
"Кажете ми как си предложихме по едно и също време, на нашето любимо място. Оставам безмълвна", пише Джеси под видеото им от Дисниленд, качено в социалните мрежи. За няколко дни клипът е събрал над 7 милиона преглеждания и хиляди коментари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВ смисъл ? Няма нищо нередно със Северна Корея ?
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ПРИКЛЮЧИХА ЗАВИНАГИ!
2
7
 
6
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Остатъка от западната цивилизация,една снимка казва хиляди думи!
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че как поотделно да си предложат брак ?