Цял живот сваляч: Ромео от Римини почина на "бойното поле"

След 6 хил. жени донжуанът издъхна в леглото на 23-годишна
124
Цял живот сваляч: Ромео от Римини почина на "бойното поле"
Снимка: Дейли мейл

Най-прочутият италиански донжуан, който е преспал с над 6000 жени, почина на 63-годишна възраст в разгара на бурна любовна нощ с 23-годишна дама, съобщава в. "Дейли мейл".

Маурицио Дзанфантини бе известен още с прозвището си Ромео от Римини. Той е започнал бляскавата си любовна кариера още когато на 17 години заработил в нощен клуб в Римини.

Постепенно той превърнал професията на промоутър в клуба във възможност да завързва кратки връзки с над 200 жени на лято. Той печелел женските сърца много лесно. Харесвал си дама насред улицата, заприказвал я, убеждавал я да влезе в нощния клуб, в който работел, и след това продължавал свалката до успешен край.

През зимата Маурицио отивал в скандинавските страни, където работел за туристически агенции. Там той продължавал кариерата си на сваляч и дори толкова се прочул, че в шведски град му била издигната восъчна фигура.

През 1986 г. италианското издание "Еспресо" нарече Дзанфантини "най-успешният любовник на Италия". През 2014 г. той сподели пред "Билд", че се отказва от кариерата на сваляч, защото се чувствал много стар. Но определено не е удържал обещанието си.

Ромео от Римини почина във вторник на "бойното поле", в леглото на 23-годишна туристка от източноевропейска страна. Докато я засипвал с ласки, той получил сърдечна криза. Дамата изпаднала в шок, извикала медици, но те не могли да съживят плейбоя и констатирали смърт от сърдечна недостатъчност. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе некой като ми заговори за хиляди, спирам да го слушам.
28
1
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 5 години
Аз, между другото, никога не съм свалял мадами. Винаги единственото, което съм правел е да се оставя да ме свалят. Ако е по - стеснителна не въртя номерца, но ако е по - разтракана понякога съм се правел на лееко недостъпен красавец ;))) За по - интересно ;)) А тя целта е ясна де. И двамата лятото искаме едно и също - малко близост, малко нежност и здрав огнен секс ;))
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 40 Полякините през бай Тошово време на нашето черноморие бяха най-огнени. Но 60-те 70-те години
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унгарките и те бяха страхотни.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е много 200 за лято, като се знае, че лятото там е поне 4 месеца, а и той е бачкал в нощни клубове. На мен рекорда ми за седмица е 12. Имам авер с рекорд над 15. Навремето имаше много млади източноевропейки по нашите къмпинзи. Отивал съм без пари за връщане и съм карал по 10 - 12 дена като ученик. От палатка в палатка. Те хранят и плащат. Ако няма ядене вадиш миди и печеш на пътен знак, но е рядко. Германките и чехкините бяха най - облагородени. Отличаваха се като оформени кедри в дива гора.
24
1
 
12
 
! Отговори
Весо Парцала преди 5 години
до 34 Внимавай с *** приятелю!Клиент при ***- лиже я!По едно време надига си главата и изплюва зърно грах.Не се възмутил много и продължил да я лижеСлед малко пак надига главата и изплюва в шепата си бобено зърноНе издържал човека и й казва: Ей, кукло това п.у.тка ли е или плод зеленчук?И проститутката: извинявай, ама преди 2 часа един пиян ме лиза, може да е повърнал вътре.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахаааа... И кво? 200 бройки на лято? Я да видим - от април до септември са 6 месеца, по 30 дни са 180:дни. Значи всеки ден е бил с различна, а в някои дни и по две!!!! Бреее... Аз мислех че съм бик, че на лято помпах по 5 до 7 или 8, ама оставах без душа, а тоя всеки ден с нова!!!! Ей! Аре посмалете малко! С некоя нула. Тоя трее да не е имал дисаги, а хамбари за царевица!
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 31 Циклопе, най-якото нещо е секса но при благоприятни обстоятелства.. да харесваш( обичаш) жената и да си леееко подпийнал че да не можеш да свършиш за 10-15 минути като заек образно казано. Аз на пияна глава съм *** една моя бивша ..харесвах я, а тя ми вика след първите няколко пъти че не може да свърши. Като я хванах на 2 кила домашно вино..езикът ми тръпчасал и като я зализах...40 минути ми костваше преди да се "предаде" милата и избухна в конвулси.Не можела да свърши, а!
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като дядо Стефчо нямаше. Попикавал съм се от смях като Слави Трифонов го покани преди години в предаването си.Бог да го прости.
20
7
 
1
 
! Отговори
Враца преди 5 години
Яс съм спал с половината жени в България вие смятайте.
19
0
 
10
 
! Отговори
от 17 преди 5 години
До Много кока и белоХа ха ха хаа, исках да си самонапиша един плюс, но толкова много ме разсмя това, което си писал в 22, че сам си писах минус ха ха хааа
18
2
 
12
 
! Отговори
Митьо Шмайзера преди 5 години
Аз в мойто джакузи на двора ги водяяяя. Събличам ги вънкаааа, хвърлям ги у водата и изливам една каса шампанско вътре, 3 флакона със сметааанааа изджасвааам и 2 щайги с ягоди нахвърлям и след това и аз влизам при каките.
17
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един уайт *** по-малко.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еваларка. Имаше един шофьор на междуградски автобус в родния край, така си замина. Евала на такива хора. И аз искам така ;)
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сър Стенли РойсОглозгват го като пилешко бутче.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Много кока и белоЯсно е, че правиш тези неща само насън или в краен случай с г-жа Пена Шепова.Пий хапчето и си лягай.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Г-н (Др.) Нерезанов - На 92 години, в леглото, от куршум на някой ревнивец!Не, пише на 63, сърдечна недостатъчност! Изглежда този път стимулантът му е дошъл в повече!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е наша НуЛа е в шок, тя не е омъртвила никой. На фона на жените с кои е бил Христо 100 манекенки е просто Христо!
11
0
 
12
 
! Отговори
До долния преди 5 години
Поне си е отевал завалията.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Известния баскетболист Уилтън Чембърлейн е преспал с над 20 хиляди жени и този е аматьор. Да почива в мир!