Дамите, ботушите на висок ток и... автомобилните гуми!

Вижте новия проект на Tialoto.bg - Girls on Tires
11 окт 2018 19:13, Екип на Tialoto.bg
10
Дамите, ботушите на висок ток и... автомобилните гуми!
Continental

Жените винаги са били царе на пазаруването. Не е случайно, че модата, аксесоарите и обувките са голямата им страст, от тях като че никога няма достатъчно. 

Когато обаче стане въпрос за закупуване на автомобилни гуми, настава една масова паника, която обикновено завършва с обаждане до татко, батко или гаджето.
 
Именно с тази цел ви предлагаме съвместния проект на Tialoto.bg с Continental. С него ще ви представим автомобилните гуми на колата като обувките на жената и ще внесем малко яснота какви са приликите.
 
И тъй като идва време да слагаме зимните гуми, ще насочим вниманието ви именно към тях.
 
Днес ще ви представим модела на Continental WinterContact TS 860 и ботушите на висок ток.
 
Какво е общото? И двете са най-добрите в класа си, абсолютни победители във всички тестове, но... идват в по-малки размери. С ботушите на ток всяка жена изглежда стилна и елегантна, а моделът добавя класа във визията.
 
Високите ботуши с ток имат много добро представяне при сняг, колкото и да е изненадващо. Всички жени знаят, че забиеш ли ток в снега – няма шанс да се подхлъзнеш. По същия начин Continental WinterContact TS 860 имат изключително представяне при сняг, стабилни са и имат най-високо ниво на сцепление. Това означава, че автомобилът ще бъде стабилен при зимни условия, а шофирането ще бъде истинско удоволствие.
 
По същия начин зимните ботуши с висок ток са стабилни, защото предоставят допълнителна подкрепа на глезена и макар да изглежда странно – всъщност са изключително удобни и стабилни за ходене.
 
Continental WinterContact TS 860 са най-добър продукт при мокри условия, също както и високите ботуши с ток. Гумите имат отлично сцепление на мокра настилка и почти съвършен баланс, най-добро съпротивление при търкаляне и са добри при спиране на сухи настилки.
 
По същия начин ботушите с висок ток са подходящи както за мокра, така и суха настилка, позволявайки ни да се движим със стил и да бъдем спокойни не само за стабилността, но и за класата си.
 
Нивото на шум при гумите е при търкаляне и реално е външният шум, предизвикан от гумата, който се измерва в децибели. В случая е около 72dB/2 или в сравнение, съвсем дискретен шум от стъпване с токчета.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
По-голяма глупост не бях чела до сега! Успокоявам се само, че не дочетох до края... Човечеството оглупява и това е необратима тенденция.
7
0
 
0
 
! Отговори
dama преди 5 години
к-то е голямо и на жената като се подхлъзне влиза и на континентала като се подхлъзне влиза също. разликата е че първото е за кеф а второто боли :)
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията по мое лично мнение е пълен ***.
5
3
 
0
 
! Отговори
Край преди 5 години
Добре че Мишелин/Континентал/ Гудияр и даже Нокиян не знаят че няма всесезонна гума и правят такива точно за нашия климат - на юг от нас където не пада сняг се кара само с летни гуми. По всички тестове весезонните гуми се представят съвсем прилично при всякакви условия.Лакърдиите за зимните джапанки и лените ботуши ги разправяйте на деда си.
4
4
 
1
 
! Отговори
Край преди 5 години
Специално за жени /па и нормални мъже/: Купете си и да ви монтират нови ВСЕСЕЗОННИ гуми и карайте разумно.1. по добри са мокро от зимните. /най-често зимата карате на макро/.2. по добри са от летните на сняг /2 седмици в годината го има/.3. снега никога не ви изненадва ако ще да падне на 10 октомври.4. не мъкнете гуми и не се редите по опашки.
3
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 3Парата е сходна бе пич, или не го приемаш
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платена реклама , при това глупаво написана. Кое е общото не разбрах между автомобилната гума и дамски ток ?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за простотия