Как да се облечете за строг дрескод?

Класическите боти на висок ток са задължителни
Обновена: 17 ное 2018 22:29 | 17 ное 2018 22:10, Криси Табачка
Как да се облечете за строг дрескод?
Димитър Кьосемарлиев

Често съвременните дами залагат на строгия дрескод за своето ежедневие по две причини – защото работата им го налага и защото всяка жена знае как се чувства, облечена в елегантен и строг силует. 

Когато говорим за съвременната и модерна визия на строгия дрескод не можем да не отбележим един основен фактор – намесването на една идея спортно-елегантен елемент.
 
И така, за да направим една добра "разбивка" по компоненти и да съставим своеобразен наръчник за модерния строг дрескод, разкриваме поредната визия от проекта "Облечи си tialoto" с колекциите Tommy Jeans и капсулната линия TommyXLewis с Люис Хамилтън.
 
За нея
 
Тъй като започнахме с дамите, ще представим нейната визия със задължителния офис панталон в класическо синьо. Интересното при него е, че кройката му е създадена точно като за офис – права и строга, но съчетава в себе си спортно-елегантната линия с материята на изработка.
 
Палто
 
Най-важната част за есенния гардероб безспорно е палтото. В колекцията на TommyJeans то идва с един особено елегантен елемент – фокус върху двуредното закопчаване, което се извършва със стилни златни копчета, не просто привличащи погледите, но и стилната нишка.
 
Боти
 
Класическите боти за строгия дрескод са задължително на висок ток, от естествена кожа и осигуряват изключително удобство. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание