Къде точно грешим при гримирането?

Брокатът изобщо не е за по-възрастните жени
Обновена: 18 ное 2018 18:36 | 18 ное 2018 18:06, Иванка Гъркова
5
Къде точно грешим при гримирането?
www.karmaerwingomez.com

Интернет пространството е пълно със снимки и видеа, които имат за цел да покажат на жените как да се гримират като холивудските звезди в домашни условия. Въпреки че някои влогъри показват всичко стъпка по стъпка, много дами изпитват затруднения да ги повторят и резултатът от няколкочасовите им усилия никога не им харесва.

Има няколко неща, които всяка жена трябва да следва при поставянето на грим, за да хареса отражението си в огледалото. Това твърди Едвин Гомес, който е гримьор на много известни личности, сред които Дженифър Гарнър, Ева Лонгория, Рейчъл Макадамс и Парис Хилтън. Той има собствена серия от гримове, които много негови колеги използват.
 
По думите на гримьора, жените, дори звездите, които посещават салона му, правят 5 основни грешки със своя макиаж. Ето кои са те:
 
Искат да следват тенденциите
 
Първо, запомнете, че никога не бива да го правите. Трябва да се гримирате според костната структура на главата, а не според тенденциите, категоричен е Гомес. И дава пример с по-възрастни жени, които прибягват до услугите му. Те идват при него със списание в ръка и му заявяват, че желаят същия бляскав вид като еди-коя си страница, но това е невъзможно. Според него по-зрелите жени трябва да използват по-матирани цветове, а не ексцентрични такива и брокат, които са присъщи за по-младите.
 
„Това, което забелязвам е, че някои жени влизат в универсалните магазини и купуват твърде много неща за гримиране, някои от които са излишни. Продавачите от своя страна искат да им пробутат каквото могат“, обяснява специалистът.
 
Не съобразяват формата на веждите с тази на лицето
 
Модерно е да се изрисуват веждите, но понякога очертаването може да изиграе лоша шега на една жена.
 
Останалите съвети на известния гримьор четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Основната грешка при гримирането от ползването на дебелата очна линия по време на секс. След еякулация върху нея очната линия от хоризонтална става вертикална.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде точно грешим при гримирането?-грешиш, че изобщо го слагаш, защото махайки го рано или късно - ще лъсне истината! )
2
0
 
12
 
! Отговори
Мая преди 5 години
Не трябва да се прекалява. Известните са станали известни, заради някакъв талант, а не заради грима. Слагайте си нормален грим и не прекалявайте с количеството.
1
4
 
8
 
! Отговори
пф преди 5 години
трябва да сте много прости момичета да си слагате грим! натуралното е най-ценено от мъжете, освен, ако не сте за едната нощ!