4 зодии, които трудно се променят заради любовта

За Водолея отношенията далеч не са състезание
29 ное 2018 10:45, Екип на Tialoto.bg
5
4 зодии, които трудно се променят заради любовта
Pixabay

Хората, родени под тези знаци, не са склонни да правят компромиси в отношенията. Трябва да знаете това, ако решите да свържете съдбата си с тях. 

Когато сме влюбени, сме готови да променим навиците си или да се откажем от нещо.
 
Но представителите на тези четири зодии смятат, че дори в любовта не трябва да се променят. Техният девиз е: "Приеми ме такъв, какъвто съм!".
 
Телец
 
Този земен знак всъщност е един упорит бик. Те знаят точно какво искат от партньора си и от връзката като цяло. Обичат стабилността и искат веднъж като се създадат ясни правила в отношенията – да се спазват. Има и изключения от това правило. Ако Телецът се влюби в ранна възраст, той е способен на значителни промени в характера и навиците си. Ако обаче вече е формирал собствения си възглед за света и живота, той ще бъде непоклатим.
 
Но не се плашете от упоритата природа на Телеца, това си има своите предимства. Този знак е много романтичен. Вярва, че партньорите в една връзка се развиват заедно като двойка. Ако се влюбят във вас – ще ви бъдат верни до смъртта си. Вие ще бъдете за него най-красивия човек в света и ще ви залива с нежност дори като остареете.
 
Лъв
 
Този знак е истински пожар, за който любовта е издигната на пиедестал. Без нея е като живот без слънце. Лъвът винаги е заобиколен от внимание и е постоянно обект на флиртове.
 
„Ако ме обичат какъвто съм, защо да променя нещо?“ е неговото мото. Ако се влюбите в Лъв бъдете сигурни, че няма да иска да се променяте и ще очаква същото. Възприемете ли с разбиране неговите възгледи за света, той ще ви отговори по същия начин.
 
Като огнен знак с голяма душа, Лъвът е готов да прости много на любимия си. И в тази прошка няма да поиска да се откажете от нещо или да се промените, за да му угодите или „за да спасите връзката“. Той ще ви обича какъвто сте.
 
Останалите зодии четете на Tialoto.bg

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Странно, Лъвовете обсипват жените си с любов и комплименти.
3
1
 
5
 
! Отговори
z преди 2 месеца
Моят бивш съпруг е зодия Лъв, роден почти по средата на зодията и любовта винаги му е била последна грижа, цялата му страст заминава в работата, и досега. Никога не е казвал обичам те, не те обичам, любов и разни подобни. Хубавото е, че не съм ревнувала. Лошото е, че не разбрах коя съм, може би само тази която се мотае наоколо му.
2
4
 
3
 
! Отговори
....... преди 2 месеца
ne sum ot horata koito praviat kompromisi za smetka na liubovta . govoria bez tulkuvania.
1
4
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 месеца
Имам чувството, че эа мен се отнася написаното!? Или така ми се иска, е най вероятно


26966