Винаги активни: Тренировка с дете на ръце във фитнеса

Паулина е била в залата до седмия месец на бременността си
3 дек 2018 17:15,
33

Паулина Ченкина е персонален треньор и майка на две деца, която обаче доказва, че бременността и раждането не пречат на активния начин на живот. Тя ражда второто си дете преди около два месеца и вече е с него във фитнеса, за да тренира.

Ченкина споделя, че основната част от нейната тренировка преминава докато малкото ѝ момче спи, но дори и то да се събуди, на нея не й пречи да го носи на ръце и да продължава с упражненията.

"Активно спортувам през последните 10 години и си позволих да бъда в залата до края на седмия месец", разкри тя пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Паулина Ченкина обаче беше категорична, че първото условие за това е консултацията с лекаря, който наблюдава бременността, точно както е направила и самата тя.

"През първите три месеца е хубаво, ако жената е физически активна, то да е с много внимание. След това към третия месец започнах да тренирам по-усърдно", добави тя в ефира на "България сутрин".

Паулина Ченкина обясни, че след самото раждане е хубаво отново да има консултация с медицински лица, за да е наясно жената дали се е възстановила, за да започне отново да посещава фитнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
FitMom преди 5 години
Можете само да завиждате на жената. Тя е активен спортист от 10 години, а вие сте активни пияници и пушачи цял живот! Тренирам от 5 години, бременна съм и след консултация с гинеколог, продължавам да тренирам, като разбира се програмата ми е съобразена с бременността! А даже и на работа ходя! Никога не съм пушила цигари, а алкохол спрях напълно да пия преди 6 години! Нямате елементарна физическа култура, сигурно сте и от хората, които се качват до 2рия етаж с асансьор... това е супер жалко!
29
0
 
2
 
! Отговори
от Горския преди 5 години
До Гoшуявно си ергенче!Пожелавам ти да си вземеш такава Пъпжолка!и когато ти каже Гошка отивам за хляб,но после ще мина през 2-3 тати официални ПриЯтели!ще те питам когава!хах ;)пс.Такива като тебе съм ги слушал слушал.И после стават най големите певнивци!:)
28
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Нищо не пречи да родиш във фитнеса след тренировка.
27
0
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Сак ще го кръстиш Паулина, бре? Ц-ц-ц...
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КоремчоЗаради такава физкултурна като тая Паулина, има мъже мачовци и ге.йо.ве. А това е така, защото днешната жена е загърбила и пренебрегнала женската си природа. Днешните жени са амбицирани кариеристки, феминистки, мъжемразци, физкултурни батки и мъжкарани (напр. Паулина)с вид на травестит. Жени, които са плюли на женската си природа и чест. Хубавото е, че все пак, че сред някои от мъжкараните жени не са се отказляаи да раждат, иначе става лошо. Объркват се нещата и това е лошо...
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КоремчоИмаш много изкривени представи за жената. Щом смяташ, че една жена трябва да бъде феминистка, тренирана спортменка с вид на травестит ( а тая Паулина мяза точно на травестит) и с чалгаро -селяндурски нрав, значи ти много грешиш. Има и свястни момичета, които са слаби и без да са на диети и фитнес (въпрос и на физиология), те не ходят по фитнес салоните ( за да помпат мускули и да приличат на физкултурнни батки) , а ходят по планини, разхождат се..Иначе Паулина да е жива и здрава!
24
0
 
0
 
! Отговори
това нищо не е преди 5 години
В Америка ходят с домашните си любимци във фитнеса. Поне таков клип гледах преди малко за една мацка дето даваше съвети с дъмбели.
23
0
 
3
 
! Отговори
Прасчо преди 5 години
Коремчо..тази специално е фитнес маниячка,тя това работи цялото нешо е с рекламна цел ,живее във фитнеса и бълва какви ли не съвети..с това си изкарва хляба, това е до степен прекаленост. Мъжа и не изкарва нещо кой знае какво..Мацето иска внимание и да я взъхваляват...и на тази база правим максималности само и сам ода има лайкчета.
22
2
 
4
 
! Отговори
Коремчо преди 5 години
Пичове, квото и да си говорим завидяхме на мамата, понеже масата Ганчовци сме от по 100 кила нагоре (хубаво да е поне от 1,80), ядем и пиим, пък жената се поддържа и се чувства щастлива, 2 деца е родила и си намира време за фитнес, да е жив и здрав таткото да бачка...Който казва, че тва момиче е травестит, нищо не разбира от жени....А другите, които са качили по 40 кила по време на бременността и викат, че понеже са бременни се оправдават да се тъпчат кат разправни мехове....си е техен проблем
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мръднала е завалииката. Добре е да и помогнат неини колеги от психодиспансера..
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А този репортер й говори на "Вие", сякаш тази *** е не е обикновена *** , а благородничка.Мисля, че обръщението " Вие" и учтивните обръщения трябва да бъдат САМО И ЕДИНСТВЕНО за ЛИЦА с БЛАГОРОДЕН ПРОИЗХОД, а НЕ за разни ***, ***, траве.стити, се.ляни , се.ляндури и простаци, които са повече от нормалните и добри хора в ПОСОЧЕНИТЕ 90 ПРОЦЕНТА, и КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО с 10 - те процента хора!
19
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А този репортер й говори на "Вие", сякаш тази *** е не е обикновена *** , а благородничка.Мисля, че обръщението " Вие" и учтивните обръщения трябва да бъдат САМО И ЕДИНСТВЕНО за ЛИЦА с БЛАГОРОДЕН ПРОИЗХОД, а НЕ за ранзи ***, ***, траве.стити, *** и простаци, които са повече от нормалните от ПОСОЧЕНИТЕ 90 ПРОЦЕНТА.
18
1
 
0
 
! Отговори
Emo Asenov преди 5 години
Дo 9-Дами и Господа, Бай *** се изказа. Такива като теб мишки само бой и в затвора да те натискат. Иначе управия няма.A takiva banditi kato teb kurhum i zaedno s blizkite im v 2 na 2
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катро й гледам сникмите, тая меза по-скоро на травестит, отколкото на жена. И кое й е хубаво? Само единственео мога да я похваля, че е станала биологична майка, но колко е "майка"... това е друг въпрос. Травестит. Съжалявам горките й деца.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бременните жени да НЕ взимат пример от тая- имат опасдност да си загубят детето. Има и такива случаи. След раждането могат да си възстановят килограмите като хранят по - често бебето.
15
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Винаги активни: Тренировка с дете на ръце във фитнеса "" Паулина е била в залата до седмия месец на бременността си"Ненормална жена. Тая Паулина мяза на тра.вестит,а не на нормална и женствена жена. За съжаление, такива спортистки - травеститки се срещат доста често на улицата,работата, по транспорта. Глупост е една бременна жена да ходи на фитнес и да бъде веганка. Една бременна жена трябва да се въздържа единствено от секс, цигари и алкохол и активен спорт. Тя трябва да се разхожда.
14
5
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
тая е от тия дето брои калориите и се гледа по 10х на ден в огледалото да не е увиснала някоя кожичка някъде. за нея на 1ва линия идва тя, фигурата и, и след това идват деца, семейство и тн.На това му се вика висш егоизъм ... поклон и при изправяне шут в ***
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До4 не малко а много крайно и шантаво решение. С бебе в зала !!! И лекарка. Хигиената е тежък предмет.
12
1
 
2
 
! Отговори
пак тоя преди 5 години
Гошу манипулатора хаха, гледай да са по-тъпички точно така, вече всички сме със стегнати тела, а някои и не толкова протрити.
11
4
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До от ГорскияПо-добре да ядеш пържола с приятели, от колкото боб сам! :)