Elie Saab: Съвременните русалки във висшата мода

Вижте новата колекция пролет-лято 2019 година
Обновена: 25 яну 2019 06:39 | 24 яну 2019 22:55, Криси Табачка
2
Elie Saab: Съвременните русалки във висшата мода
Reuters

Единствените, които чакат церемонията по награждаване на Оскар-ите повече от нас, вероятно са самите актриси, номинирани в различните категории. 

И точно навреме, от Elie Saab дават много идеи за размисъл със своята колекция висша мода за пролет-лято 2019. И много тоалети, които вероятно ще видим на червения килим съвсем скоро.
 
Този сезон дизайнерът пресъздава образа на жената като истинска морска богиня, която освен силна като индивидуалност, е и много женствена в своята визия.
 
Цялостната концепция е разгърната с тоалети, които превръщат моделите на подиума в истински русалки, които като че току-що излизат от океана. Ефектът е постигнат с преобладаващо синя цветна палитра, а движението е създадено с обемни кройки и феерични материи.
 
Дантела и пайети пресъздават формите на корали, които се обвиват нежно по тялото, подчертавайки формите и създавайки усещане за пищност.
 
Същите „корали“ от златно откриваме върху фееричните рокли и строгите прави кройки на костюмите от две части.
 
Златните елементи преобладават като поставят фокуса върху фините деколтета от тюл или органза решенията за подчертаване на „тялото“ на роклите.
 
Подводната флора вдъхновява къдрите и дългите воали, а дълбочините се материализират върху тоалетите на няколко нива с ефекти от плисе и цялостно движение на А-линейните кройки.
 
Най-доброто от колекцията на Elie Saab висша мода пролет-лято 2019 можете да видите в галерията на 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
До 1 На кого ли са омръзнали, котьооо...
1
1
 
1
 
! Отговори
Azi преди 5 години
О, котьооо