Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Биковете?

Въпреки спокойната външност той е холерик
8 фев 2019 19:48, Криси Табачка
3
Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Биковете?
Снимка: Pixabay

Търпелив, мълчалив, сдържан, бавен, незабележим, уравновесен, точен и методичен, Бикът крие оригинален ум под груба външност. Той предизвиква доверие у хората и това е една от тайните на неговия успех. Бикът умее да наблюдава и обича да е сам. Пази идеите си фанатично.

Въпреки спокойната външност той е холерик – сдържан, но в същото време напорист. Рядко се нервира, но затова пък гневът му е поразителен, а ако имате неблагоразумието да му противоречите може да стане опасен. Не понася загубите и мрази да му създават пречки.
 
Той е роден лидер. Говори, само ако наистина се налага. Не обича промените, които биха нарушили динамичния му стереотип. Властен е, уважава традициите и спазва условностите. Работоспособен, предпочита да работи за себе си и да подсигурява сам благата на семейството си.
 
Подходящи за него са свободните професии и тези свързани със селскостопански труд. Лесно практикува както физически, така и интелектуален труд. Добър ръководител е. Предпочита дейности, свързани с пътуване.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краварите отново са недооценeни и потиснати, китайскит календар е расистки и нетолерастен и там не пише нищо за кравите.
1
1
 
8
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
ние чакаме да излезнем от ерата на кухата тиква!