Бебе от Велико Търново се прочу със снимките си

Ванеса е на 1 г., но вече е на няколко корици на списания
10 фев 2019 21:00, Иванка Гъркова
37
Бебе от Велико Търново се прочу със снимките си
Instagram
Появата на детето в семейството е вълнуващ момент. Наред с безсънните нощи, кърменето и носенето на ръце, идва времето, в което двамата родители най-сетне си стъпват на краката, свикват с ревящото човече и стигат до решението да си направят първата фотосесия. Започва едно суетене, търсене на еднакви дрехи, фотографи.
 
Най-често майките са по-претенциозни за снимките на своето отроче. Вместо да трепери дали детето ѝ ще застане на едно място или ще заплаче в студиото, една жена решава да си спести цялото главоболие и разходите, като заснеме момиченцето си в домашни условия, при това по много по-оригинален начин.
 
Разглеждайки кадри от чужбина, Диана Петрова от Велико Търново копира някои идеи и създава различни „декори“, на фона на които фотографира своята 1-годишна дъщеричка. Получават се страхотни снимки и тя решава да продължи, като качва всичко в специално направения личен профил на детето в Instagram.
 
„Ванеса е много чакано и желано дете, първа рожба ни е, и още с появяването си започнах да си я снимам денонощно. Но някак си исках снимките да са по-специални, по-оригинални, приказни, с настроение. Всяка майка желае това, защото за всяка майка детенцето е целият ѝ свят“, разказва майката.
 
Малката Ванеса Георгиева е заснета като русалка на морския бряг, плава с рибарска лодка, лети с балони над зелени поля, опрашва цветята като пеперудка, носи високи токчета, готви понички, язди розов еднорог...
 
Снимането с различни декори става хоби на младата майка, която преди години е била модел. „Таткото в началото много ни се смя и се чудеше защо я снимам така, но след това като последваха и модните ѝ изяви, започна да се радва на всичките ѝ успехи... Сега само пита кога ще я снимам пак и какво съм намислила този път“, разказва още Диана Петрова.
 
Само за няколко месеца снимките на момиченцето обиколиха интернет пространството и неговите родители вече получават покани за фотосесии за различни списания. По думите на неговата майка, първоначалната ѝ идея е била не само да направи хубави спомени на Ванеса, но и да даде идеи на повече българки как да избегнат стандартните снимки в студио, които се предлагат. Сега обаче вече от няколко места я питат дали момиченцето ще стане модел като порасне.
 
Още снимки на едногодишното сладурче, което определено обича обектива, вижте в галерията на Tialoto.bg
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Мама преди 5 години
И да е копирала идеите се е справила много добре. Виждала съм и други опити но несполучливи. Тези снимки си ги бива определено
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адмирации за тази майка! Вместо да хленчи и да се оплаква от домакинството и майчинството тя се забавлява заедно с детенцето си.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова сте зле тук коментиралите, че няма накъде повече...снимките са уникални, браво на майката :) Страхотни идеи!
29
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Отсега го гласи за плеймейтка. После не се чудете как се става Сузанита
28
0
 
8
 
! Отговори
Мегз в затвора преди 5 години
Майката е изкрейзила
27
2
 
19
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
Не обременявайте децата си с вашите амбиции и несбъднати мераци.
26
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Голяма креативност! Нахвърляни "маркови" дрънкулки, спящо/упоено бебе и кифлееща мама. Чака някой да изкара някой лев от рекламите на годиначето.
25
3
 
19
 
! Отговори
Майка преди 5 години
О,свещенна простота!!!! Такава уви е ценностната система на много млади хора..... няма смисъл от коментари дори ....пошло и грозно....
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тая майка се вживява като поредната инфлуенсърка и дава мило и драго, включително и да изтопоса детето си пред целия свят, само и само да изкара някой лев от дистрибуторите на марките, които рекламира. лошото е, че медийте й дават допълнително поле за изява и й помагат напълно безплатно да изкарва още пари на гърба на детенцето си. дано поне вкарва някой лев по сметка на детето си, а не всичко да отива за силикон и мазилки за лице и тяло.
23
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eх големи хейтъри сте значи. Всичко различно от вашето мнение трябва да се хейтне нали ?
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помня как снимах дъщеря си когато се роди - несъзнателни усмивки, като плаче и прави разни муцунки, как плаче пред пералнята за любимото си одеалце. Все безценни и скъпи мигове запечатани за семейният ни албум. Не обичам социалните мрежи, но всеки сам решава, кое му е важно и скъпо в живота. Успешна седмица!
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В този сайт сте царе на нищо незначещите новини.
20
2
 
17
 
! Отговори
mdaa.. преди 5 години
в щатите правят конкурси за красота с 4, 5 годишни ако се сещате .. тук ги почваме от както се родят. луди амбиции на родители :) нищо повече. не можахме да се прочуем като бяхме млади, дай да прочуем децата си още докато са бебета.после се чудим на педофилите в нета защо имат такъв интерес към децата ни. отговорът е пред огледалото..ич да не ви е ..
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимки на бебе, но кометаторите не можете да не се покажете какви сте!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До българинДа на софииските селяни простотиите са по-малки!
17
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какъв креатизъм, какви пет лева ? По-скоро е *** .... Не е нормално да снимаш малко дете и да го качваш в социалните мрежи, а освен това в тези дрехи детето прилича на клоун.
16
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да прави нормални естестествени снимки на детето тя го прави на ***. И не мога да разбера какви са тези родители да качват снимки на децата си да ги гледа цял свят. Пълно е с всякакви ненормални и педофили. Някой неща сами си ги правим после се сърди на други. На днешните родители им дай само показност да са интересни са готови да жертват здравето и спокойствието на децата си.
15
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само прочиташ коментарите и ти става ясно що за "креативни" скотове населяват тази територия. Сто хиляди милиционера, сто и петдесет хиляди пазача, седемстотин хиляди неспособни държавни хрантутника и един милион на соцял и телк. Затова всичко изглежда по този начин. А жената поне се е постарала доста, за разлика от оня пияният министър-банкер с моторната шейна.
14
2
 
11
 
! Отговори
честно преди 5 години
А аз си помислих,че е реклама на обувките. Бебето едвам се вижда
13
7
 
30
 
! Отговори
Gosh! преди 5 години
Простотия!