Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Драконите?

Те обикновено превъзхождат околните
10 фев 2019 22:16, Криси Табачка
5
Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Драконите?
Pixabay

Драконът е жизнен, активен, открит, чистосърдечен, доверчив, енергичен, широко скроен. Той е чувствителен, изпитва безпричинно безпокойство. Стреми се към съвършенство и това го прави взискателен както към себе си, така и към другите. Изисква много, но дава много повече. Раздразнителен е, думите му изпреварват мислите. Умее да дава полезни съвети, но робува на скрупули. Драконът е ентусиаст и лесно се увлича по различни идеи. 

Той е разностранно развит, интелигентен, издръжлив, великодушен, има силна воля. Влиятелен е и мнението му се слуша. Драконът успява във всичко и не изпитва никакви нужди по жизнения си път. Каквато и професионална изява да си избере, я овладява до съвършенство. Може лесно да спечели всичко, но и да загуби всичко.
 
Получава много любов, но самият той рядко се влюбва и още по-рядко показва любовта си. Той почти никога не преживява любовно разочарование, но често става причина за драми и сътресения. Жените печелят обществените симпатии и имат множество обожатели. Драконът създава семейство късно или изобщо не го създава – сам се чувства по-добре.
 
В детството и младостта си драконът преживява много трудности, защото изисква прекалено много от близките си. Артистичният му темперамент е труден за възприемане и в средната си възраст. Той обикновено превъзхожда околните и не ги разбира. Въпреки това всички го харесват и се вслушват в мнението му. Има труден характер, винаги е недоволен, но в края на живота си обикновено получава всичко, което пожелае и се чувства много щастлив.
 
Драконът символизира късмета, космическата сила и положителното планетарно влияние, живота и напредъка. Той носи богатство, добродетел, хармония и дълголетие.


5
Още от Миш-маш
Бебе от Велико Търново се прочу със снимките си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Китай е номер едно. Обожавам китайките и ненавиждам сороските гендари в софия
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз мога но не искам, вчера можах 2 пъти.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво ни интересува това ние китайци ли сме?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Направо не мога ....