Карнавални страсти: Доналд Тръмп и Ким Чен Ун по улиците на Ница

Еманюел Макрон – пременен като Капитан Америка
10 фев 2019 09:23,
15

Снимка: Reuters

Ница събира на едно място Владимир Путин, Доналд Тръмп, Еманюел Макрон, Ангелка Меркел, Ким Чен Ун и още десетки известни лица. Не, не за среща на върха.

Всъщност всичко е част от традиционния карнавал в Ница и цветните карикатури на световните лидери ще бъдат изложени във френския град от 16 февруари до 2 март.

Темата на карнавала тази година е "Кралят на киното", предава Ройтерс.

В продължение на три седмици и с помощта на големи машини, художници и скулптори от цял свят подготвяха гигантските фигури.

Френският президент Еманюел Макрон например е облечен като Капитан Америка и ръководи група от герои със супер сили.

"Политиката малко прилича на кино. Затова решихме да ги смесим", споделят организаторите на събитието.

Скулпторите не са спестили нищо никому. Съпругата на Еманюел Макрон Бриджит, която е с 24 г. по-възрастна от съпруга си, е с нова, доста непрощаваща премяна.

Продуцентът Харви Уайнстийн, печално известен с оплакванията за сексуален тормоз срещу него, също е окарикатурен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Ами да си излизат :)
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас! Кк може, да се гаврят така със световните лидери...
6
0
 
3
 
! Отговори
Скандално! преди 5 години
Недейте така, че Бай *** ще позеленее от яд. Усмиване на бащиците, особенно на Путин или на Ердоган, трябва немедлено да се забрани със закон, а виновниците да бъдат пратени в лагери. В източните сатрапии сме така. Културни особенности. Очаквам Турция да поиска от Франция екстрадация на гюленистите, дръзнали да правят карнавал с лика на Султана. Тръмп също е обидчив, очаквам включване в туитър, а другаря Путин е приготвил вече новичoка и стяга редиците на жълтите лумпeни.
5
0
 
2
 
! Отговори
Скандално! преди 5 години
Недейте така, че Бай *** ще позеленее от яд. Усмиване на бащиците, особенно на *** или на Ердоган, трябва немедлено да се забрани със закон, а виновниците да бъдат пратени в лагери. В източните сатрапии сме така. Културни особенности. Очаквам Турция да поиска от Франция екстрадация на гюленистите, дръзнали да правят карнавал с лика на Султана. Тръмп също е обидчив, очаквам включване в туитър, а другаря Путин е приготвил вече новичoка и стяга редиците на жълтите лумпeни.
4
1
 
1
 
! Отговори
драги ми Смехурко преди 5 години
..........мастер на евреите се съревновава с прецизността на майсторите...
3
1
 
3
 
! Отговори
драги ми Смехурко преди 5 години
на улиците на ница?! а къде са полицаите и службите, които служат на всеки друг, само не на тези, които им плащат конституционно, които проспаха атентата с камиончето в ница?
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На последното видео се видя истинската цел на протестърите от френския майдан,искат излизането на Франция от ЕС,искат да разрушат ЕС,а не някакви измислени други поводи.И правят театър,чупят трошат,палят,ужас!
1
0
 
5
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Ало....: Ка'жи нещо за Мутрите от Топлофикация!? Изкуствено ниските доходи!?!?!? Демографията!? Коментирай защо не е узаконена Проституцията, защото и ти обгрижваш за пари............