Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Маймуните?

Напредъкът им зависи от тяхното старание
14 фев 2019 20:35, Криси Табачка
16
Годината на Жълтата Земна Свиня: Какво да очакват Маймуните?
Pixabay

Хората, родени в годината на Маймуната, са умни, ловки и изобретателни. Мислят бързо, аргументират решенията си, но са избухливи и понякога си противоречат. Могат да проявят способностите си буквално във всяка сфера, но това донякъде е "нож с две остриета", защото раздвояват вниманието си и оставят част от работата недовършена.

Хората Маймуни са най-отявлените любители на приключения. Емоционални са и се чувстват в свои води, ако всичко около тях "ври и кипи".

Не са особено последователни в отношенията си. Нерядко това вреди на работата им.
 
В годината на Земната Свиня ежедневието на хората Маймуни ще е доста по-безбурно от обикновено. Много е вероятно още в началото на периода някои от тях да се обвържат семейно.
 
На работното място събитията ще са динамични. Възможности и предложения за промяна ще има, но хората Маймуни трябва задълбочено да се запознаят с условията, преди да направят окончателната крачка. Част от офертите ще са заблуждаващи, а оттам съответно и неизгодни. Втората половина от годината ще е малко по-спокоен период, изключително подходящ за самоусъвършенстване и отказ от лошите навици.
 
Напредъкът на хората Маймуни зависи от реалното им старание, а не от уменията им да популяризират постиженията си. Следващият важен фактор за бърз напредък е добрата организация, подреденост и последователност. Усилията трябва да се насочват към една цел и да не се разпиляват до постигането ѝ, което е гаранция за солидни финансови приходи.
 
Хората Маймуни трябва да се въздържат от взимане на заеми и прояви на разточителност в годината на Земната Свиня. Да оперират с парите си с грижата на добър стопанин, ако искат да си осигурят стабилни доходи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
ахах преди 5 години
До хахНе съм плъхче,мишка съм :-♢
6
1
 
0
 
! Отговори
- преди 5 години
ох, добре, тръгна, извинете
5
1
 
0
 
! Отговори
хах преди 5 години
До СандоЧестито, дано да си плъхче, много добре ще си пасвате, занапред и преди това
4
1
 
0
 
! Отговори
- преди 5 години
гоогъл не работи, за мен, при вас как е
3
1
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
а жена ми се оказа по китайският хороскоп - дракон ... кво друго да ми се падне на мене
2
0
 
4
 
! Отговори
Скорпи преди 5 години
Да скачат повече от клон на клон за по-големи банани ;)))
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мн са ***.първични мислят само за секс далавери и банани.обичат да крещят и да правят паника.ако шефът ви е човек-*** махайте се от там.никога няма да ви оцени защото смята че няколко банана са достатъчни.не че е стиснат.толкова си може.тва е се едно да се сърдите че старият изпърдял гарнитурата вартбург дига 100 километра и повече не може.така и с тия-толко си могат да жулят някоя женска мамуна да рупат банан и да подкряскват.