Зодии и комплименти - как реагира всяка една?

Някои не си падат по ласкателствата
Обновена: 19 фев 2019 19:47 | 19 фев 2019 19:47, Теодора Драгоева
2
Зодии и комплименти - как реагира всяка една?
Pixabay
Хората реагират различно на комплименти. Някои ще се почувстват неудобно и странно, когато ги ласкаете, други ще приемат всяка ваша похвала като положителен знак, от който ще се мотивират още повече, трети ще се засмеят свенливо, но ще приемат факта, че наистина са красиви, умни или неустоими.
 
Всеки зодиакален знак има свой уникален начин да приема и реагира на комплименти, разберете какъв е той:

Овен: ненаситен е за ласкателства
 
Хората от тази зодия рядко биха отблъснали добър комплимент. По-скоро ще искат още и още. Те се смятат за смели, енергични и амбициозни натури. Ако ги похвалите за някоя подобна черта от характера им, те ще скочат от възторг. Ако ги хвалите с половин уста, те могат да станат малко арогантни, защото смятат, че заслужават отличен комплимент, а не половинчат.
 
Телец: не винаги се чувстват удобно, когато получава комплименти
 
Телецът не знае къде да погледне, когато някой му направи комплимент. Хората от този знак реагират малко непохватно при ласкателства – могат да наведат глава, да погледнат в страни, да сменят темата и/или да забравят да ви благодарят, но това е само, защото те не обичат да се фукат със собствените си добродетели и когато хората им напомнят за тях, те се смущават.

Близнаци: не винаги си падат по ласкателствата
 
Близнаците са двойствени натури - един ден ще приемат похвалата добре, друг ден ще се почувстват странно от комплимента, възприемайки го за фалшив. Това, което те наистина не харесват в ласкателствата е, че голяма част от тях са лицемерни, а не идват от сърцето и душата на човек. Близнаците предпочитат да не ги хвалят изобщо, ако няма да е искрено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
плъх преди 5 години
какво става плъховете бе, забравихте ни, блейкии