Шоубизнесът скърби за Лагерфелд: Беше гениален

Завинаги в сърцето ми, написа моделът Карла Бруни
20 фев 2019 21:45, Иванка Гъркова
10
Шоубизнесът скърби за Лагерфелд: Беше гениален
Reuters

Светът скърби за Карл Лагерфелд. Няколко часа след като новината за кончината му бе потвърдена, социалните мрежи се изпълниха със статуси за легендарния дизайнер.

Много известни личности, сред които колеги на креативния директор на Chanel, певци, музиканти, актьори, модели и обикновени хора, харесващи модния бранд, изказаха своите съболезнования в интернет. Едни споделиха някои от най-запомнящите се негови цитати, други качиха снимки, трети просто му благодариха за вдъхновението.
 
Ето какво споделиха известните личности за Карл Лагерфелд:
 
Донатела Версаче – италиански моден дизайнер, основател на модна къща Versace
 
"Твоята гениалност докосна много хора, включително Джани и мен. Никога няма да забравим за невероятния ти талант и неспиращо вдъхновение. Винаги ще се учим от теб“, коментира Донатела Версаче.

Томи Хилфигър – основател на Tommy Hilfiger Corporation
 
"Карл Лагерфелд непрекъснато прокарваше границите с несравнимата си визия. Ще ми липсва щедростта му и уникалното чувство за хумор, които донесе на нашето партньорство. Неговото вечно наследство никога няма да престане да вдъхновява бъдещите поколения“
 
Виктория Бекъм – британска певица и дизайнер
 
"Карл беше гениален. Винаги внимателен с мен както в лично, така и в професионално отношение“.
 
Ванеса Паради – френска певица, актриса и фотомодел
 
"Привилегия е да имаш възможността да кажеш, че си познавал Лагерфелд; слушал си го как говори; разговарял си с него; носил си дрехите му. Аз съм голяма, голяма късметлийка“.
 
 

10
Още от Миш-маш
Части от тялото, които първи показват остаряването
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Художникът Сезан имал задълбочаващи се проблеми със зрението. И започнал да рисува с едри мазки. Изкуствоведите го определят като нов стил.
Карл ЛагерфелДТ имал проблеми със зрението. Какви? Едва ли някой ще посмее да каже, защото е бил жесток и отмъстителен. Може затова да налага черно-бялата гама.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо ми изтрихте мнението за външния му вид? Карл ЛагрерфелДТ беше преди години направо тучен, много обемен. Отслабна с поне 40 кг. Естествено, че ще му виснат кожите навсякъде и ще иска да ги скрие: ръце, шия. Очите ги крие пак заради проблеми със зрението. Устата му е по природа много голяма, но допълнително от проклетия и превземки има абсолютно противен вид. Говори с неясна дикция, нервно бързо и презрително-надменно към всички.
4
0
 
1
 
! Отговори
Лъчезара преди 3 седмици
Мислех, че Донатела Версаче наследява фирмата от брат си, а не е тя основателката.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никоя мода, предназначена за здрави, активни и мислещи хора, не се базира на дрехи по тялото, прозрачни или разголени облекла. Тесните облекла са неудобни, нехигиенични. Популярността им идва от естествения младежки есхибиционизъм и воайорство, но влекат след себе си хронични здравословни проблеми. Форма на единодействие на желание на мъжете за лесна плячка и еманципацията на жените.
2
0
 
6
 
! Отговори
anon преди 3 седмици
този и всичките като него каква природна недомислица са... не е истина. "моден дизайнер"... а всъщност...
1
3
 
8
 
! Отговори
V преди 3 седмици
Германците са нацисти обаче са дизайнери и изпипват детайла на дизайна . Прилича ми на немски войник с това строго черно .А това по врата е като двата варианта на железен кръст за храброст . Абсолютно типичен Пруски войник :))) А на шинел и трябва това .По строго облекло