Ще стане ли милионер Шупет, котката на Лагерфелд?

Шупет ми е наследница, заяви приживе дизайнерът
20 фев 2019 21:00, Иванка Гъркова
12
Ще стане ли милионер Шупет, котката на Лагерфелд?
Instagram

След като стана ясно кой ще заеме мястото на Карл Лагерфелд в Chanel, много почитатели на модната къща се чудят каква ще е съдбата на неговия домашен любимец.

Бялата бирманска котка Шупет остава без собственик и вече хиляди хора искат да я осиновят. И има защо – животинчето може да наследи голяма част от наследството на легендарния дизайнер.
 
Смята се, че пухкавата Шупет е била любовта на живота за Лагерфелд. Той никога не се е женил, но много често е коментирал, че ако го направи, то ще си размени обети с котката, защото тя е най-верният му спътник.
 
"Шупет си има свое състояние, тя ми е наследница, и ако се случи нещо с мен, човекът, който ще се грижи за нея, няма да има нужда от нищо“, коментира преди да почине дизайнерът, което ни кара да мислим, че той е направил специално завещание. В него най-вероятно една от основните точки е за котето и неговите нужди. Смята се, че след като е научил новината за рака, той е определил и човек, който да се грижи за любимеца след неговата смърт.
 
Според експерти, Шупет не може да стане наследник на богатството на дизайнера във Франция, защото е животно. Но в Германия това е напълно възможно, а той има и германско гражданство.
 
Близки до покойния креативен директор на Chanel предполагат, че за котето в момента отговарят неговите лични прислужници, които са две на брой. „Те играят с нея, трябва да се грижат за красивата ѝ бяла грива, за красотата на очите ѝ и да я забавляват. Тя е център на света. Ако я видите, ще разберете“, коментира приживе Лагерфелд.
 
 

12
Още от Миш-маш
Части от тялото, които първи показват остаряването
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
РВ преди 3 седмици
До 3
Взе ми думите от устата. Напълно съм съгласен с теб. Трябва да се приеме международен закон,който да разпределя за благотворителност такива наследства.
3
2
 
1
 
! Отговори
Нормален човек преди 3 седмици
Това е типичното поведение на един джeндъp.

Не са способни да изградят нормална емоционална връзка с друго човешко същество и накрая на жaлкия си живот няма дори на кого да си оставят парите и ги завещават на кyчето или на котката си.

Само си представете на тия да им позволят да си осиновяват деца или да си ги произвеждат инвитро.

Затова е Иcтанбyлската конвенция, а не че някой им пречи да си бъpкат по дyпките.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Извратеняк...
1
3
 
15
 
! Отговори
65 преди 3 седмици
А някъде деца умират от глад