Турчин убил краля на сръбската народна музика Шабан Шаулич

Певецът получил разкъсване на аортата от стягането на колана при удара
20 фев 2019 07:12, Елка Василева
178
Турчин убил краля на сръбската народна музика Шабан Шаулич
Снимка: Facebook

Турчинът Алсин Левент на 35 години е шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загинаха сръбската музикална легенда Шабан Шаулич и неговият дългогодишен приятел музикантът Мирсад Керич, а кумът на Шаулич Слободан Стоядинович беше ранен, пише сръбският вестник „Вечерне новости“.

Шофьорът се води, че е арестуван, но всъщност не е в затвора, а е в болница, тъй като е ранен и е там е пазен от полицаи, разкри източник на изданието, разполагащ с официална информация от полицията. Мъжът е бил под въздействието на алкохол, не е имал книжка, няма германско гражданство, а колата не е била негова.

Още по темата

Лекарите, оказали първа помощ на Шабан Шаулич, са обяснили, че след удара той сам е слязъл от колата, бил е в съзнание и е говорил, но не са го разбрали, защото е говорел на сръбски, но са разбрали, че се оплаква, че го боли гърлото и състоянието му се влошавало. С цел подготовка за транспортирането съгласно германските медицински стандарти на Шаулич е било дадено приспивателно и той е бил качен на хеликоптер. Откаран е в най-добрата клиника в Билефелд.

Лекарите смятат, че Шаулич е получил разкъсване на аортата от колана в автомобила, който го стегнал много силно при удара. 

Генералното консулство на Сърбия в Дюселдорф няма официална информация процедурата по аутопсия на Шабан Шаулич да е започнала поради конкретни съмнения за причината за смъртта на певеца. Очаква се аутопсията да бъде извършена в четвъртък. Погребението на краля на сръбската народна музика Шабан Шаулич най-вероятно ще бъде в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Шабан Шаулич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама миче как от 72 националности и комшиите удари Тотото демек че бил точно турчин , *** мноу разбираш повече от Борисов
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предишната новина беше, че има немско гражданство, сега нямал немско гражданство. При първата новина за катастрофата, маса народ бяха убедени на 99.98%, че шофьорът е българин, а той не бил.
27
2
 
28
 
! Отговори
до Авторката преди 5 години
Никаде в целия гугъл не пише за 34 годишен турчин а за 35 годишен с употреба на алкохол с кола мазда а Сърбина са били в сеат . абе крадете новините от други сайтове и пак недоразбрали , момиче ти що не си търсиш работа в Била за там пасваш
26
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кюрдин с турски паспорт, като ром с български паспорт.
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи излиза сам от колата, жив е, но докторите му дават приспивателно, без да знаят какво му е. Приспивателните могат да са противопоказни за доста случаи. Май не е точно каквото пише в заглавието...
24
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХФMNOOOGO SI SME6EN I JALAK BRE :))) V TOQ STRA6EN TRAFIK NA ISTANBUL KOLKO KATASTROFI SI VIJDAL !!??A KATO POGLEDNEM PO PRAZNITE PATI6TA NA BALGARIQ NQMA DEN BEZ NQKOY DA E DAHNAL.AZ KATO 4OVEK PATUVA6 VSQKA SEDMICA DOTAM DA TI KAJA 4E NAY DOBRITE 6OFYORI SA TAM S MN MN MALKO IZKLYU4ENIE
23
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално див селянин.Сигурно се изживява като гангстер ама е на социал или бачка в дюнерджийница.Дано го гръмне или заколи някой от неговите талибани.
22
45
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите слушат ли Сигнал или БТР, аз ще им слушам измислените Шабани и Цеци, айде спрете вече сте ни облъчвали с новини за сърбите които са известни на не повече от 10% от българите и то основно най-голeмите ceляни
21
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито чалгаджиите ме жалят, нито аз жаля за чалгаджиите.
20
10
 
17
 
! Отговори
Бай Ганю преди 5 години
Е как точно го е стегнал толкова колана като са ги блъснали отзад .по скоро може да му счупи врата ако задглавниците не го предпазят. Лекарски измишльотини за прикриване на некадърност. Не го разбрали щото говорел сръбски. Айде бе. Той им казвал че аортата му разкъсна ,а те го приспали да си мълчи никой да не разбере кво иска да каже. Язък за човека.
19
2
 
29
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
най-слабите шофьори в света... поровете как вземат книжки и ще видите прилики с някои наши субекти...
18
8
 
79
 
! Отговори
Skk преди 5 години
Шабан е една легенда! Почивай в мир!Човека, който сравнява сръбскат музика с чалга е просто един музикален инвалид. Не можеш да сравниш една песен написана с душа и сърце, написана с любов и жар от един найстина велик певец като Шабан с чалга вулгаризмите. Още когато казаха, че колата е ударена от германец пиян и с мазада 626 на 15г. им казах че тоя не е германец!
17
3
 
70
 
! Отговори
ХФ преди 5 години
Който е ходил до Турция знае - голяма част от шовьорите са с изключително ниска култура на шофиране. Клаксони се ползват постоянно, правилата се нарушават без притеснения, а пешеходците пресичат на късмет. Веднъж пресякох на червено, а този който беше с предимство ми се извини, че ми е препречил пътя. Луда работа :)
16
6
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите нямат естрада! И през комунизма при Тито естрадата е била точно Шабан. Така че Шабан с това, което е направил за тамошната естрада е сравним с Лили и с това, което тя е направила за българската музика. Не бъдето толкова тесногръди - не ви харесва тази музика, добре, просто не се обаждайте толкова неподготвено. Загубата за съседските нам народи е голяма. А и този човек няма нито един враг,получавал е само обич и почитания от всички хора. Затова трябва да си почитаме и нашите успели хора!
15
2
 
68
 
! Отговори
Тихомир Петков преди 5 години
С интерес ще наблюдавам германския съд каква присъда ще му даде за каране в нетрезво състояние и без книжка. Сигурно ще са по-меки от нашите безкомпромисни съдии
14
2
 
100
 
! Отговори
Хайко преди 5 години
Германия се напълни с тъмни турско-арабски субекти които нито искат да работят, нито да спазват правилата. Чудя се до кога ще си затварят очите за това.
13
0
 
89
 
! Отговори
Машалла, бе пашала! преди 5 години
"...бил под въздействието на алкохол, не е имал книжка, няма германско гражданство, а колата не е била негова."
12
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то се предполагаше, че ще да е някой балкански германец, как иначе!
11
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години питах един мой приятел от КАТ,каква е ползата от поставяне на колани,особено при висока скорост.Отговорът му беше: Просто изглеждаш малко по-жив,ако недай си Боже,се удариш някъде!
10
9
 
44
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Турците са 8%(вече може и 10) от населението на Германия.Чисто статистически -нормално.