Как да разберете дали сте на прав път в живота?

Ето няколко признака
23
Как да разберете дали сте на прав път в живота?
Pixabay

 Чудили ли сте се някога дали сте на прав път в живота? Всеки човек си задава този въпрос на един или друг етап от житейския си път. Ако мислите за това твърде често, може би нещата не ви вървят много добре. И обратно – ако по-рядко се питате дали се движите в правилната посока, вероятно нещата ви вървят с лекота и/или се развиват както трябва.

 
Ето и 10 знака, че сте на прав път в живота, в случай, че се чудите:

1. Нещата сами си вървят с лекота
 
Когато сте поели правия курс, вие ще имате усещането, че сякаш Вселената ви помага и ви се случват точно нещата, от които имате нужда, за да постигнете целите си. Появяват се точните хора и/или събития, които ви помагат да постигнете каузата си. Парите, които са ви необходими се появяват чрез дарение, наследство или от неочакван източник. Нещата просто си идват на място.
 
2. Не позволявате пречките да ви спрат
 
Да бъдеш на правия път не означава, че всичко ще бъде автоматично на мястото си в 100% от времето. Но ако когато възникнат препятствия, вие намирате „творчески“ решения, за да ги преодолеете или заобиколите, то животът ви върви добре. Например, имали сте гадна работа и точно когато всичко ви се е струвало черно, се е появила нова възможност, която ви е осигурила перфектно извинение да напуснете.
 
Ако сте на прав път, препятствията, които се появяват, не са нищо повече от нова врата, която трябва да отворите, за да можете да продължите към мечтата си.
 
3. Все по-малко се интересувате от това какво мислят другите хора за вас
 
Ако вече не търсите одобрението на други хора и нямате нужда да получавате потвърждение дали това, което правите, е приемливо или не, значи вие усещате, че се движите напред. Ако критиките от страна на скептиците вече не ви вълнуват толкова много, значи се движите към успеха.
 
4. Чувствате се мотивирани и развълнувани от това, което правите
 
Ако се гордеете с това, което правите, ако се вълнувате много от работата си и обичате да говорите с другите хора за нея, това е много добър знак. Вероятно правите това, което трябва да правите!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
От 4 до 5 преди 5 години
Изобщо не говоря за пари в моя коментар, а за взаимоотношенията, които няма как да бъдат елиминирани, когато човек следва житейския си път.
15
6
 
5
 
! Отговори
дамбулова преди 5 години
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРП!
14
2
 
0
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Който като цяло дава на света без да взима подмолно от другите и да ги цака има шанс да стане извисен или запомнен човек. Това е истина, и да за малко успокоение в тези ултра материалистични времена. Нищо наистина ощетяващо и отвъд хитро до степен подмолно не е без последствия. И все пак битките са си битки и ако на човек му се даде шанс да отмъсти за неправда мисля че е заслужена и правилна ситуация.И по подобен начин правете това за което сте тук (което е трудно да е осъзнае) и ще имате пари
13
2
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Има толкова много варианти а само пари ви са в главите.Погледнато от друга гледна точка, парите са най - бързо конвентируемата енергия.Можеш много бързо и лесно с пари да си купиш от картоф до енергийна напитка. Това би ти се отдало в днешно време примерно с чувал боб много по - трудно. Дори здравето е отчасти с пари. Без здравна осигуровка никой няма да те погледне, да не говорим за скъпо струващите трансплантации.Така че парите не са всичко, но са много важни!
12
6
 
9
 
! Отговори
Xa ха преди 5 години
Всички са Чекисти и Кагебисти ! Няма да гласувам за никой - на прав път ли съм ?
11
17
 
8
 
! Отговори
Калинке малинке преди 5 години
Ще гласувам за ГЕРБ.На прав път ли съм?
10
2
 
27
 
! Отговори
Яворе преди 5 години
Я ми кажи тия стотици хиляди българи които вземат бързи кредити със 50% лихва не са ли балъци?Я ми кажи тия стотици хиляди българи които всеки ден купуват билетчета за "националната лотария" не са ли балъци?Още примери искаш ли?Бълъците са навсякъде! И най лесно и бързо се печели от тяхната глупост!
9
2
 
9
 
! Отговори
Яворе преди 5 години
Това не е простотития изобщо! Това е самата истина! Съвременната икономическа система е прогнила и в сосновата и винаги стои експлоатацията, манипулацията и измамата! Всяка една успешна сделка зависи от стратегията чрез която ще убедиш "клиента" да плати далеч над реалната стойност за стока/услуга от която той релано няма нужда.1. Първо чрез маркетинг и пропаганда трябва да го убедиш че ТОЙ има ужасно голяма нужда от твоята стока/услуга.2. Трябва да го убедиш че тази стока/услуга е ценна!
8
5
 
15
 
! Отговори
Явор преди 5 години
До До 4За повечето коментиращи тук успех значи много пари. Хора, няма ли друго значение за успех, като, например, да се чувстваш щастливо и да си полезен на другите дори и да не си богат? Да си успешен баща, ученик, работник, предприемач, спортист, писател, т.н... Има толкова много варианти а само пари ви са в главите.
7
8
 
5
 
! Отговори
Явор преди 5 години
До До 6По принцип съм съгласен с общото послание, но да наречеш балъци евентуалните клиенти които ти позволяват да станеш успешен бизнесмен ето това е простотия.
6
4
 
7
 
! Отговори
аз съм на прав път преди 5 години
Аз още от ученик се научих че който преследва целите си - може.Другите намират обяснение за неуспехите си.Пропагандата обикновено се фокусира върху определена група за да ни накара да мислим в определена посока.
5
4
 
16
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Бъркаш! Чрез обиране на банка нищо не става.Чрез обиране банка най много да спечелиш милион и после ще трябва да се криеш като мишка доживот.Ако си истински играч няма да обираш банка а ще СЪЗДАДЕШ банка и със нея ще обираш милиони балъци всяка година и то напълно легално. Даже може да те наградят и със орден и да станеш човек/бизнесмен на годината.Така действат истинските играчи. Топ 1%
4
6
 
23
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Да а пък то на запад парите растат по дърветата, ринат ги с лопати и пълнят чували.Истината че който може да печели пари - той просто си може. Ако ще и в най скапаната държава да отиде пак ще намери начин да забогатее и да успее. А бедния (със робското мислене) той винаги си е беден.А и в крайна сметка парите само част от играта. Има и други важни цели в живота които дават допълнителни бонуси някой от тях имат по висок ранг от парите.
3
3
 
25
 
! Отговори
Не и у нас днес преди 5 години
Ти вървиш по правилния път, но колеги, завистливи познати и злобни комшийки се чудят какви мръсотии да ти направят. Обикновено са много амбициозни и изобретателни.И за да се спасиш, ти ще кривнеш от правия път, правейки някакви компромиси. Ако пък упорито продължиш да вървиш по въпросния прав път независимо от изкуствените пречки, които ти поставят и с които те съсипват, хем ще си стресиран, хем здравето ти няма да е цветущо.
2
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави пътища няма. Всичките са криви и трънливи и всичките водят до едно и също място.Затова си гледайте живота докато можете. Трябва да знаете че всичко тук на земята е част една голяма игра. Обаче само 5% от играчите се научават да играя играта и по малко от 1% успяват да стигнат до последните нива. Останалите са просто жертви на обстоятелствата, средата или на ниското си IQ.
1
4
 
14
 
! Отговори
Проктър енд Гембъл преди 5 години
Върнете старите пари и супершоу Невада!