Прегръдки, милувки ... Кои зодии се нуждаят от повече внимание?

Раците са чувствителни души
10
Прегръдки, милувки ... Кои зодии се нуждаят от повече внимание?
Pixabay

Някои хора наистина се нуждаят от повече внимание, особено от страна на своя постоянен партньор, за да се чувстват сигурни и щастливи. Според астролозите, представителите на някои зодиакални знаци са склонни да се нуждаят от по-малко внимание от половинката си, като Водолей, Козирог и Стрелец. Те се чувстват сигурни в отношенията си и без да бъдат обгрижвани непрекъснато от своя любим.

 
Има обаче знаци, които имат нужда от голямо внимание от страна на своите партньори. Ето и кои са те:
 
1. Овен
 
Увереният и независим Овен всъщност не търси внимание от половинката си, а направо го изисква. Той прави това, защото само така усеща, че партньорът му принадлежи. В същото време хората от този знак понякога са склонни да пренебрегнат нуждите на партньора си. Ако излизате с Овен, добре е от време на време да му напомняте какви са вашите желания и приоритети и да му казвате, че не е редно само вие да се съобразявате с неговите.
 
2. Рак
 
За хората от зодия Рак се знае, че се нуждаят от голямо внимание от половинката си, за да бъдат щастливи във връзката си. Те са чувствителни души, които възприемат сигналите около себе си понякога твърде нюансирано. Те са склонни да приемат всичко твърде лично. Ако партньорът им се отдръпне лекичко поради някаква негова си причина, те веднага ще се паникьосат и ще искат потвърждение за любовта му.

3. Лъв
 
Когато става въпрос за нужда от внимание, хората от зодия Лъв трябва да бъдат поставени доста напред в списъка. Те непрекъснато имат нужда от комплиментите и от възхищението на половинката си, за да бъдат щастливи. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
12
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Кой няма нужда от внимание и любов?
6
4
 
9
 
! Отговори
гост преди 5 години
До АнонименЩом си толкова *** и питаш ,разбирай"пари".
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е любов?
4
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българските жени вече не им се прави секс заради любов и затова и мъжете не им обръщат внимание.Българскта раждаемост е на рекордно ниски нива. Няма секс и това е. Младите днес са импотентни. Пълни сексуални инвалиди.Никой вече не се интересува от другия пол и от любов. Всички мислят за пари.
3
5
 
11
 
! Отговори
Герб преди 5 години
не само внимание,ГЛАСове искаме!Честит празник,българи!
2
4
 
15
 
! Отговори
:) преди 5 години
Всеки нормален човек иска внимание и има нужда от такова.Може би само най-големите саможивници бягат от всички и не искат нито контакти с други хора, нито внимание от страна на някого.ЧЕСТИТ ВИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК !
1
4
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Искаш ама ти не стиска