Принцът сред жабите в онлайн срещите

Заредете се с търпение
4 мар 2019 22:09, Екип на Tialoto.bg
19
Принцът сред жабите в онлайн срещите
Снимка: pexels.com

Причините една жена да прибегне до онлайн запознанства са много. И ако вие сте сред тях, трябва да се въоръжите с голямо търпение и ловкост, защото напук на общите приказки, че „онлайн е по-лесно“, всъщност не е. Анонимността дава възможност за куп измами и създаване на грешни представи и за маскирането на много жаби като принцове.

А всяка жена търси принц, нали?

Е, преди да откриете принца и да се впуснете в морето от жаби трябва да сте здрава, щастлива и да се чувствате пълноценна. Този тип жени привлича такъв тип мъже! Ако енергията, която излъчвате е плаха и безжизнена, ще съберете край себе си мъже, които са такива или които са хищници, привлечени от „жертви“.

Трябва да се научите да се ориентирате в полето от жаби, за да намерите своя принц

Жабите обичат нещастната, „счупена“ любов и мога да помиришат вашите страхове, ниска самооценка и нерешителност отдалече. Те се хранят от това – депресията, липсата на любов към вас самата, несигурността ви, личната драма. Ако в момента изпитвате някое от тези токсични чувства към себе си или не сте в добро състояние на духа, по-добре отложете плуването в мътните води на онлайн запознанствата. Жабите ще ви надушат, ще ви полазя и само ще задълбочат вашата собствена несигурност и ще ви накарат да се чувствате по-зле и с разбито сърце отново. По-добре първо излекувайте сърцето си, въоръжете се с търпение и чак тогава се потопете в чата.

А ето и няколко съвета как да привлечете достойния мъж, който ви заслужава:

1. Оставете стария багаж пред вратата

Наранени сте от предишна връзка? Не се подавайте на емоциите. Затворете напълно страницата, излекувайте се и тогава търсете друг. Ако от една травма скочите в друга връзка, ще си домъкнете стария багаж и няма да можете да изплувате.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жабока КърмитЕ, ако мартенското магаре наистина иска и работа, освен храна и любов, тогава може и да го причислим към принцовете, заслужило е :))
8
3
 
8
 
! Отговори
Най-вървежнуту коти преди 5 години
ГлЬедаш *** в дискУтЬекЪтЪ - принц, та дрънка!ПослИ кът *** цИлунИш -я, *** той бил жабок!
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жабока КърмитИнтересен въпрос засягаш. Жабокът над 35 г. за принц ли се мисли?Към коя категория да причислим "на мама принца", след като мине 35 г. и все още не е постигнал нищо съществено, но в замяна на това шкембето му расте, а под буйните му къдрици вече лъсва оплешивяващото теме?
6
4
 
3
 
! Отговори
На 37 почти преди 5 години
До 6Въобще не. Все още са си жаби и все още не желая да прибера никой в нас.
5
5
 
7
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Мдааа, стана много модерно на всяка сeлска пръчкa да и се вменява, че е "най-вървежнуту коти", колко списания и влогове продават тая мантра, не е истина. Онлайн опитът ми е показал, че там ако мъжлетата (да, повечето некви промискуитетни жабета-батенца, проекции на неудовлетворени мамита) не струват, вторият закон на физиката удря оптимиста със скоростта на Японски влак :) Почти не можеш да отсееш някоя нормална - яко чалгийки, платени услуги, нереално его, а често и плашещи включвания тип психо
4
4
 
11
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
От много принцове, накрая продавачка под камерата на предприемача.
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умната жена постоянно търси нови възможности. Умният мъж бяга от толкова умни жени. И не дава възможности.
2
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светът уважаеми дами е пълен с обикновенни въже, така както сте съвсем обикновени и вие жените. А мъжете са комплескирани, от кого представете си , от жените с техните свръхочаквания. Огромното количество мъже нямат някаква впечатляваща заможност и предлагат в масовия случай един гол . Жените естествено са неудовлетворени и търсят нови запознанства и така докато останат стари моми. Един близък ден нацията ще загине.
1
4
 
10
 
! Отговори
Ах, принце, принце преди 5 години
Нарочно ли се правиш на жабок?Или жабоците се мислят за принцове? Или майките им им внушават, че са принцовеи че достойна за тях принцеса още не се е родила?