Хумор и сатира с актьора Китодар Тодоров в "Петък точно в пет"

YouTube каналът е в почивка засега заради други проекти
8 мар 2019 16:37, Анисия Иванова
0

Петък е един от най-харесваните дни от седмицата. Това е ден за купон, но и за хумор, защото една малка армия от 30 000 последователи очакват именно петък за новите епизоди на серийните скечове на актьора Китодар Тодоров в YouTube канала "Петък точно в пет".

"В момента сме във ваканция. Но подготвяме идеи. Винаги в последния момент – винаги е лудница. Този път почивката ни може и да е по-дълга. Имаше рубрика "Пътеводител на историческия стопаджия" преди време. Предстои да се възобнови за един сезон", сподели актьорът Китодар Тодоров.

На въпрос защо името на YouTube канала е "Петък точно в пет" Кито шеговито отбеляза в "България сутрин", че е по-добре от "Четвъртък в 4" или "Сряда в 3".

"Пиша сценарии с един приятел за един доста мрачен филм. Не сме си дали зор със срокове. Обмисляме идеята. После ще мислим за финансиране. Става въпрос за вината, най-общо казано. Ако не снимаме рубриката с "Пътеводителя", може да направим сезон на "Петък точно в 5" още пролетта. Иначе продължаваме с YouTube канала от септември", успокои последователите си той.

"В театър не съм играл и не ми е приятно да играя пред публика. Изпитвам страх от публиката. Аз се подвизавам като актьор пред камера. Каналът ни във YouTube е възможност да се изказваме, без да се съобразяваме с когото и да е. Това е доста приятно. Един човек на изкуството трябва да има впечатления от живота около него", изтъкна за финал актьорът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари