Хумор и сатира с актьора Китодар Тодоров в "Петък точно в пет"

YouTube каналът е в почивка засега заради други проекти
8 мар 2019 16:37, Анисия Иванова
0

3160 гледания   |  Още видео
Петък е един от най-харесваните дни от седмицата. Това е ден за купон, но и за хумор, защото една малка армия от 30 000 последователи очакват именно петък за новите епизоди на серийните скечове на актьора Китодар Тодоров в YouTube канала "Петък точно в пет".

"В момента сме във ваканция. Но подготвяме идеи. Винаги в последния момент – винаги е лудница. Този път почивката ни може и да е по-дълга. Имаше рубрика "Пътеводител на историческия стопаджия" преди време. Предстои да се възобнови за един сезон", сподели актьорът Китодар Тодоров.

На въпрос защо името на YouTube канала е "Петък точно в пет" Кито шеговито отбеляза в "България сутрин", че е по-добре от "Четвъртък в 4" или "Сряда в 3".

"Пиша сценарии с един приятел за един доста мрачен филм. Не сме си дали зор със срокове. Обмисляме идеята. После ще мислим за финансиране. Става въпрос за вината, най-общо казано. Ако не снимаме рубриката с "Пътеводителя", може да направим сезон на "Петък точно в 5" още пролетта. Иначе продължаваме с YouTube канала от септември", успокои последователите си той.

"В театър не съм играл и не ми е приятно да играя пред публика. Изпитвам страх от публиката. Аз се подвизавам като актьор пред камера. Каналът ни във YouTube е възможност да се изказваме, без да се съобразяваме с когото и да е. Това е доста приятно. Един човек на изкуството трябва да има впечатления от живота около него", изтъкна за финал актьорът пред Bulgaria ON AIR.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари