Рак, Скорпион...5 зодии, които вечно недоволстват

Те очакват повече от съдбата, а дали тя ще им се усмихне?
Обновена: 9 мар 2019 23:02 | 9 мар 2019 23:00, Теодора Драгоева
18
Рак, Скорпион...5 зодии, които вечно недоволстват
Pixabay

Има един вид хора, които са склонни да се смятат за неудачници, когато срещнат повече трудности по пътя си. Те се държат така, сякаш съдбата им дължи повече, отколкото реално им предлага. Те имат поведение на недоволни деца, които се чувстват зле, защото не са получили това, което заслужават.

Този тип хора са силно докачливи, не се справят с критиката, склонни са да драматизират, а малките пречки им се виждат огромни проблеми. Те все очакват някой да ги измами, да ги подведе или да злоупотреби с доверието и добротата им.

Има няколко зодиакални знака, които най-често се превръщат в описания тип хора. Ето и кои са те:

1. Рак

Обидените или разгневени хора от зодия Рак са супер злопаметни. Те са изключително чувствителни към всякакви реални или въображаеми критики. Представителите на зодия Рак могат да се държат крайно отбранително, ако сметнат, че не са оценени по достойнство или не са подкрепени. Техният дух лесно се сломява по време на трудности, именно защото те обичат да преувеличават лошото в живота си и дори се фокусират върху него.

2. Козирог

Ако един Козирог реши, че не е изтеглил печеливша карта в живота, той може да се превърне в мрачен темерут. Козирозите много държат да получават признание и похвали за своя упорит труд и за добродетелите си. Ако един Козирог сметне, че не е получил заслуженото от околните, той може да се преизпълни с негодувание. Той ще сдържа чувствата си на горчивина, но те ще си личат по езика на тялото му и по гласа му.

3. Скорпион

Скорпионът може да негодува, ако реши, че други хора – такива без неговите таланти и качества, се радват на много по-хубава съдба. Човекът Скорпион смята че заслужава повишения, награди и похвали.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
2
 
! Отговори
Абсолютна истина за преди 5 години
Телеца 100 написано за мен няма какво да допълня,който не се отнася добре с мен,и видя,че ми прави гадно отвръщам му двойно без прошка!!
12
1
 
3
 
! Отговори
Пълни глупости преди 5 години
Особено пък за раците ....нищо от това не е вярно ....откъде ги съчинявате тия простотии незнам ????
11
7
 
5
 
! Отговори
б преди 5 години
Не казвайте на майка си Рак ако имате някакви проблеми, по-добре е за всички да я оставите да си живее в блажено невежество.
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предвид емоционалната интелигентност на Скорпион, Козирог Рак и тежката и проницатална природа. Тези хора, ако си ги срещала в живота си са били твои учители. Явно са те научили, как да се държиш с хората да бъдеш мил и почтен човек. Да цениш добротата в хората техните ценности и житейски път. Ако не си схванала и 35% от тях много си пропуснала и трябва да си преговориш! Умението да не разбираш хората си е чиста форма на дислекция да не ги цениш и напада с громки статий. Не те ли е срам?!
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторката от къде е пусната лудницата или кулата!? Написана статия в пристъп на тежка истерична криза. И понеже има милион и двеста хора от зодия рак, скорпион и прочие. Няма как да е вярно. Статията ти издиша. Не умението да се справяш с хората си личен твой проблем, очевидно имаш проблем с комуникацията и междуличностните отношения с хората, близки колеги и прочие. Не може всички хора са лошо ти най-добрата! Явно има ти нещо, след като не те търпи никой!!!
8
3
 
7
 
! Отговори
майка скорпион преди 5 години
Нещастие за децата.
7
3
 
9
 
! Отговори
Даниел Иванов преди 5 години
Ами честно казано може и да има нещо вярно , защото аз си имам принципи . Скорпион съм, но мразя когато не ме оценят за нещата ,които правя , било то за работа или в живота .
6
5
 
5
 
! Отговори
Ако преди 5 години
Ако видите човек да ходи на страни, значи е зодия Рак. Всичко зависи от тия зодии и ако не сте си прочели хороскопа, не излизайте от вас.
5
12
 
6
 
! Отговори
Дидка преди 5 години
Скорпион да не ти влезе в дома! Ако не се възхищаваш от красотата , ума и способностите им пускат в действие " отровното жило" ! Но в днешния християнски празник Сирни Заговезни трябва да прощаваме на високомерните и объркани души !
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много съм доволна, само че не се примирявам с нахалство, наглост, лъжа и неправда. Което си е ежедневие в България.
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най - доволни раци, скорпиони, козирог. Не съм съгласна. А най задоволени професии - врачки, депутати, бизнесмени. Ясно е
2
11
 
11
 
! Отговори
Мхм преди 5 години
До РАКПредставителите на зодия Рак могат да се държат крайно отбранително, ако сметнат, че не са оценени по достойнство или не са подкрепени.Типипен представител на зодията. Мерси, че потвърди написаното.. :D
1
16
 
16
 
! Отговори
Мхм преди 5 години
Тва за раците е верно.. Най-онепраеданата зодиия.. Ех, ако родителите си правеха поне малко сметка детето им да прескочи тая зодия, щяха спестят много мъки на тези деца, ама..