4 зодии, които пренебрегват останалите

Игнорират ги нарочно. Но защо?
15 мар 2019 19:00, Теодора Драгоева
11
4 зодии, които пренебрегват останалите
Снимка: Pixabay

Никой не обича да бъде игнориран, но на всички ни се случва от време на време някой да се направи, че не ни вижда, че съществуваме. Разбира се, това ни кара да се чувстваме ужасно и като цяло е удар по самочувствието ни. Има хора, които са склонни съзнателно да игнорират другите, а някои го правят уж без да искат.

Няколко знака в зодиака са професионалисти в игнорирането на хората. Те просто умеят да не обръщат внимание на нуждите или присъствието на хора, които по някаква причина не са им интересни.

Игнорирането може да бъде и доста манипулативно, особено ако човек го прави, за да постигне нещо, което иска. Пренебрегването на хората, които говорят до вас, когато се опитвате да се съсредоточите е добро умение, но игнорирането на някого като вид наказание, е доста грубо.

Ето и кои са 4-те зодиакални знаци, които са най-груби и безмилостни в това отношение:

1. Дева

Ако сте по-непостоянна, непредсказуема, еуфорична и/или творчески хаотична личност, хората от зодия Дева ще ви игнорират. Девите са прецизни, подредени и никак не са импулсивни. Ако някой им изглежда по-повърхностен, непохватен или твърде приказлив, Девите вероятно ще изпитат известна неприязън към него от самото начало. Те няма да се държат злобно, но ще се опитат да забравят, че този човек изобщо съществува.

2. Телец

Ако не вярвате в себе си достатъчно, човекът от зодия Телец ще ви пренебрегне. Ако нямате цели и амбиции в живота си, ако не сте планирали бъдещето си, този зодиакален знак няма да има никакъв интерес към вас.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

 

11
Още от Ако щете - вярвайте
Къде трябва да отидете на меден месец според зодията?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Абсолютно преди 1 седмица
вярно за Девите,с една подробност,че го правят от чиста проба ПРОСТОТИЯ!?!?
5
4
 
1
 
! Отговори
не вярвам в астролог преди 1 седмица
не съм от зодия бкп,няма такова животно,като дпс,герб,бсп,изнесоха милиарди и златото на народа,значи сме били богати-100 милиарда,а нямало пари за трудолюбивите дето помагат и едва оцеляват всред мутренския режим,фалшиви новини,ниски покупатеелна способност от ограничетеля държава крадец,мним бюджет,а се краде и вноските за пенсия,коя ви е банковата сметки да ви ги привежда българския народ да не се тормозите как да си платите хазарта
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Scorpioooo
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Телците пренебрегват хората които не им харесват.Например държат се грубиянски,просташки демонстрират с гордост селянии и едва ли не очакват възхищение.Телците са меркантилна зодия ,сребролюбиви и в червата и подобно евтино поведение ги отблъсква.Наречете ни сноби -дори да е така по-добре в снобарски мерцедес отколкото в умирисан на чорапи и пръцкано стар голф с избушените седалки китеникът и цвилещата чалга.
2
7
 
5
 
! Отговори
....... преди 1 седмица
ne se interesuvam ot podobni temi koi kogo ignorira.
1
3
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 седмица
Не се ....e6aвайте с Телето, че ше му усетите рогата..най малко