Кои зодии ще ви докарат до лудост?

Има хора, които мразят да поемат отговорности
19 мар 2019 22:50, Теодора Драгоева
20
 Кои зодии ще ви докарат до лудост?
Pixabay

Има хора, които мразят да поемат отговорности, такива които са твърде нерешителни, такива, които са твърде непредсказуеми или пък са инати егоисти, които не приемат чуждата гледка точка.

Всички тези черти от характера, както и много други подобни дразнещи черти на човек, могат да докарат до лудост близките му. Вижте представителите на кои 5 зодии могат да изнервят максимално познатите си и то с малко усилие:

Телец
 
Хората, родени под знака на Телец са толкова ужасно упорити, че наистина могат да ви вбесят с тяхното категорично нежелание да видят ситуацията през вашите очи. Те са такива инати, че трудно можете да преглътнете тяхното непоколебимо мнение, нежеланието им за компромис, липсата им на гъвкавост. Те могат да ви изнервят и с факта, че по време на спор, мисълта им тече много бързо и могат да ви извадят хиляди доводи, с които да отхвърлят вашата гледна точка. Без значение, дали сте прави или грешите, по-вероятно е да загубите спора с Телеца. И да не забравяме – те са най-големите егоисти в зодиака.
 
Близнаци
 
Близнаците са малко луди. Те казват едно нещо, после правят съвсем друго. Въпреки че по принцип са забавни като натура,  те често в един момент са щастливи и приповдигнати, а в другия - потиснати и мрачни. Освен това Близнаците често са лицемери, които обичат да говорят зад гърба на познатите си. Не се изненадвайте, ако дочуете клюки по свой адрес, разпространени от приятеля ви от зодия Близнаци. Хората от този знак могат да ви доведат до лудост, не само заради своята непредсказуемост и заради честата смяна на мнението си, но и заради своята нерешителност и непостоянност.

Дева
 
Девите са големи дразнители заради това, че са супер критични и изключително педантични към хората около себе си. Те са такива големи перфекционисти, че почти никога не са напълно доволни от хората, с които работят в екип или с които споделят едно домакинство. В същото време е наистина трудно човек да поддържа нивото, което една Дева очаква от него. Стандартите на представителите на този знак са толкова невероятно високи, че или трябва да сте перфектни, или трудно ще се впишете в света на съвършената Дева. Манията на Девите по реда и чистотата също може да ви доведе до истинска лудост.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анони преди 5 години
Телецът непрекъснато разрешава да бъде зависим и то от много хора. И да, скъперник е. Към хората, които харесва - не е скъперник.Друга е зодията на егоистите.Трябва да четете повече!
6
5
 
5
 
! Отговори
Мъж! преди 5 години
За Девите е АБСОЛЮТНО ВЯРНО! Но сте забравили най-важното ни качество, което обаче може да се превърне и в недостатък! Трябва много да внимаваш ДА НЕ НАКАРАШ ДЕВА, КОЯТО ТЕ ОБИЧА (независимо дали като приятел/приятелка или като партньор/съпруг/съпруга и така нататък) ДА ТЕ НАМРАЗИ, ЩОТО ТОГАВА СТАВА СТРАШНО! Просто когато ИСТИНСКАТА ДЕВА ОБИЧА - ОБИЧА С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, НО КОГАТО МРАЗИ - МРАЗИ С ЦЯЛАТА СИ ДУША!!!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май.. май.. нещо сте се объркали отново. Хайде сверете си версиите кой коя зодия и пак пишете. Явно и хората, около вас представители на определени зодии не са ви много ясни и техните задкулисни действия. Но умело се "изхрачвате върху хора, които и хал хабер си нямат за какво става на въпрос. Добре, че са над тези неща и не ви се впечатляват въобще.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаците са "черешата на тортата" по интриги и се бъркат в чуждите семейства. Кой с кой бил! Крайно не етични и много не лоялни. Вяра нулева! Само си измислят. Нищо не им е ясно и не знаят.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Относно "Дева" нямам наблюдения."Телец" е невероятен егоист.За останалите написаното е вярно.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаеме за Девите.Много перфектни много изисквания ама като дойде време да погледнат себе си са безкрайно безкритични.Телците сме си *** и упорити но ако някой извади смислени доводи сме склонни на компромиси.Теле което се е запънало на своето значи се е бронирало в своята вътрешна крепост и смята че сте враг.Подсъзнателно.Близнаците са просто високомерни и с вътрешното убеждение че превъзхождат всички останали взети заедно поне 5-6 пъти.Изобщо всяка зодия си има "трески за дялане"
1
4
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Спрете се малко с тези небивалици за зодиите изсмукани от кутрето на десния крак!