Рак, Дева, Телец... Кои зодии се справят добре с промените?

Водолеите са големи новатори
5
Рак, Дева, Телец... Кои зодии се справят добре с промените?
Снимка: Pixabay

Промените в живота ни са неизбежни. Вместо да се боим от тях, най-добре е да се научим да ги приемаме.

Ако човек живее с нагласата, че промяната е ужасна и се опитва да се бори с нея, той само влошава нещата. За някои хора проблемът с промяната е, че тя им внушава чувството на нестабилност. Има хора, които са по-приспособими и дори сами предприемат промени в живота си, защото виждат в тях възможностите за личен напредък.

Всеки човек реагира на промяната по свой собствен начин, а това важи и за всеки от зодиакалните знаци. Ето как представителите на различните зодии приемат промените в живота си:
 
Овен
 
Представителите на зодия Овен рядко се смущават от промените в живота си, тъй като самите те са във вечно движение. Овенът обикновено има положително отношение към промяната и я харесва в по-голямата част от случаите (предпочита промените в професионалния, а не в личния си живот). Истинският Овен обича новите неща и гледа на тях с ентусиазъм.
 
Телец
 
Телецът по-трудно се приспособява към промените. Като цяло хората от тази зодия са устойчиви и няма да потънат от една промяна, но все пак може и да се опитат да ѝ се противопоставят. Те са склонни да харесват нещата така, както са си и невинаги виждат нуждата от промяна, но накрая съзират ползите от нея.
 
Близнаци
 
Зодия Близнаци е най-гъвкавият знак, а представителите му обичат промените. Те не само се справят добре с тях, но ги търсят и сами правят така, че да се случват в живота им. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
7
 
! Отговори
Другата колежка Рак преди 5 години
е пълна противоположност. Само щом се очертае възможност да се предприеме нещо ново, започва с такъв ентусиазъм да подскача, да коментира, да се провиква, за да съобщи на този или на онзи. Веднага иска да се включи, като че ли ще започва празник. Няма значение дали предложението е да организираме парти, или да включим в служебния план нова задача, или да започнат ремонт у тях, или защото по телефона някой от домашните й казва да иде да напазарува, вместо да се прибере направо у дома след работа.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам две колежки от зодия "Рак".За едната всяка промяна е едва ли не катастрофична. Само да се намекне, че ще трябва да се промени нещо дори и съвсем дребно у дома им или в службата, започва едно охкане, вайкане, враждебност спрямо инициатора на предстоящата промяна, а след като всичко приключи, още дълго време се оплаква от преживените несгоди, та дори и те да се изразяват само в това, че е трябвало неколкократно да направи няколко крачки повече до съседната стая.Обаче другата е пълна противо
1
3
 
9
 
! Отговори
Моите наблюдения преди 5 години
Колкото е по-млад човек, толкова по-ентусиазирано приема новостите. Дори когато промяната обърква уреденото му ежедневие, защото вижда в това нещо като приключение.С напредването на възрастта, хората се противят на промените и съзнателно, и несъзнателно. За да приемат някоя промяна, трябва дълго време да са я обмисляли и да са преценили, че ще е за добро или че не е възможно да я избегнат.От зодията не знам дали зависи.